Personal

Gepubliceerd op 11 juli 2016 | by Wiesje

ZOETE AARDAPPELS= HOUTSKOOL – – KNAPPE PERSONAL TRAINER- -WIJN EN PATAT PICTURES

Morning liefjes! Ik heb geprobeerd zoete aardappels te maken, dit werd uiteindelijk houtskool. Ik heb getraind en dat is geen geintje. Inclusief personal trainer ( en hij is KNAP!) Ik kocht nieuwe nagels, had een wijn en patat avond en bovenal heel veel goed nieuws.

Het is nu dag 2 na mijn eerste echte training sinds heel erg lang geleden en ik kan nog steeds niet lopen. Ik ben redelijk afgebeuld, maar ik kon het allemaal nog best wel handelen. Totdat ik in de nacht wakker werd in mijn bed en me niet echt fatsoenlijk kon omdraaien. Nou jongens, dit is geen kattenpis. Wat een ellende. Nu weet ik wat de echte sporty people onder ons bedoelen met het geklaag wanneer ze ‘leg day’  gehad hebben …. Oei. Goed, ik moet zeggen dat ik het echt ga proberen vol te houden, deze flat ass white girl wilt een beetje een reet opbouwen daar beneden en die komt niet vanzelf. Ik ben op dit moment nog geen lid van een gym, dus de work-out was in het park. Maar flink zwaar, en geen tijd voor klagen… Dat kan ik dan vandaag en morgen lekker in mijn eentje doen. Tegen de muur.

IMG_9637

Boodschappen, ik vind het eigenlijk helemaal niet zo erg om boodschappen te doen. En kijk eens ff in mijn mandje jongens! Allemaal gezonde dingen. ( Ja nee, saus uit een pot is troep.) Jajaja, maar ik kan niet koken…..

IMG_9668

Ik at burgers, met heel goed gezelschap. ( hihi)

IMG_9670

Stuurde ik deze foto door naar mijn bff Elmi, en zei ik; wij over een paar jaar.

IMG_9685

WoeiwoeiWoeiiiiii!!! Met mijn nieuwe d&g op de bakkes!!! Geshopt in NYC! En hij is HUGE. Maar i love it!!!

IMG_9698

Ok. Voor alles een eerste keer. Mijn huisgenoot kon niet naar deze bijeenkomst gaan, en vroeg of ik misschien zou willen.. Hij had al een ticket gekocht en ik kon dan de iPad meenemen om het op te nemen. Ach ja, waarom niet. Moet eerlijk toegeven dat ik het nogal pittig vond om te volgen ( allerlei doktors die aan het spreken waren over ‘ ons brein…’ Maar, het was leuk! Er waren ook chocoladekoekjes en chips, heuj! ; )

IMG_9725

Deze zie ik altijd liggen in de winkel en dit vind ik zo heerlijk. Ik heb ze alleen nog nooit meegenomen… Mijn huisgenoot maakt ze wel eens, proppen we ze in de broodrooster met boter erop.. Hemels.

IMG_9727

Yes, ik was werkloos. Dat betekend, bezuinigen. Mijn haar kleuren voor 2 pond. WAT EEN ROT WERK.

IMG_9755

Zaterdag avond sprak ik af met Benisha! Mijn vriendinnetje, we hebben elkaar leren kennen bij ons vorige werk en zien elkaar sindsdien regelmatig. Beide werken we er niet meer, maar hebben gewoon nog steeds contact. We spraken af in Nothing Hill en dronken wijn en aten patatjes.

IMG_9756

perfecte combinatie.

IMG_9760

Zondag was het zo ver jongens, 11 uur in de ochtend moest ik paraat staan.

IMG_9761

Er ging namelijk gesport worden. Weer of geen weer, die vent kent geen genade. Ik stond dus te ploeteren in de zeik. Had in de ochtend 2 eieren op met 4 broodjes en het verbaasd me dat ik alles heb binnen kunnen houden. Er was geen tijd voor grapjes of praatjes en geklaag hoefde die al helemaal niet te horen………

IMG_9762

Maar hey! Dat heb ik nou net nodig. En, ik denk dat het redelijk goed ging. Ik kan alleen nog steeds niet lopen. Dat schijnt normaal te zijn… ‘ Goede pijn…’ Hmm…….

IMG_9765

Maar hoe mooi is London?

IMG_9766

Ja, mijn zus en mams zaten samen op het terras afgelopen zondag. Zo waren de rollen verdeeld. In mijn panter legging!

IMG_9769

Ja… Daarna at ik een burger…. Tweede keer deze week :(!!! ZO lekker.

IMG_9770

Deze tent is heel Amerikaans en je kan er zo super lekker eten!

IMG_9773

Mijn nagels waren echt zo uitgegroeid, ik probeerde ze daarom zelf te lakken met een donker rode kleur die ik nog thuis had staan.. Geen succes, ten eerste kan ik gewoon echt niet lakken, ten tweede de kleur vind ik echt te donker voor deze tijd van het jaar..

IMG_9777

Ja, nee echt!!! Ik wist niet wat ik wilde eten afgelopen zondag en zo had mijn huismaatje het zelfde probleem… We probeerde zoete aardappels te maken in de oven, we zette de timer op een halfuur, ik terug naar mijn paleisje en ik was zo in mijn boek verstopt, hij blijkbaar in zijn computer totdat we toch wel weer eens brand roken…. Het leek wel houtskool. Naja, we zijn beide geen helden in de keuken en ik kon er eigenlijk wel om lachen. Kan gebeuren. Gewoon flink veel mayonaise tegenaan gooien en dan smaakt het best ( redelijk..)

 

Goed! Over naar de foto’s, ik maak eigenlijk zo veel foto’s van alles wat ik doe. Ik zit ook sindskort op Snapchat! Als je me wilt volgen; Wiesjew.
Ik kan bijna een artikel online gooien over hoe de zaken er nu voor staan. Op dit moment is nog niet alles helemaal zeker en ik wil eerst wat meer zekerheid voordat ik wat erover op mijn site schrijf.. Maar, het gaat gelukkig allemaal helemaal de goede kant uit! Geen stress meer…

Bedankt voor het kijken en een dikke knuffel,

Wiesje

Tags:


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me