Beauty

Gepubliceerd op 25 juni 2016 | by Wiesje

YVES SAINT LAURENT – – BLACK  OPIUM.

Woeiiiii! Er is weer nieuwe parfum in geslagen en MAN WAT RUIK IK LEKKER!Ja! Echt, wat een heerlijke nieuwe geur heb ik er weer bij. Naja, nieuw is die niet.. Maar voor mij wel. Ik stel aan jullie voor…. Black Opium! Van het merk YSL.

Voor de mensen die bekend zijn met mijn parfum reviews is dat ik echt knetter gek ben op zware geuren.. Ik kies altijd voor de geuren met een donkere fles, donkerpaars, of zelfs zwart. Ik ben daar echt gek op. Als mijn mama altijd tegen mij zei; Jeejtje wies wat heb je weer veel parfum op. Wist ik dat ik het goed gedaan had. ( hihi!)..

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Toen ik Black Opruim voor het eerst geroken had, was ik direct verliefd. Ik ben even naar de geurnoten gaan speuren en ik weet direct waardoor het komt, ze omschrijven de geur als volgt ; Gevaarlijk hedendaags .Een rock chic geur, Black Opium is met zijn koffie, vanille en oranjebloem bijzonder verslavend.. Laat u meenemen in zijn extatische spoor van elegantie en moderniteit.

 Gevaarlijk? Koffie? Vanille? Verslavend? Geweldig! Deze geur is me op mijn lijf geschreven… Ik vind deze geur persoonlijk ook prima voor overdag, maar ik weet dat daar de meningen over verdeeld zijn… Ben je een keer in de buurt van een parfumerie, en val je ook op zwaardere geuren? Probeer YSL zeker dan eens uit!
De prijs-  30 ml voor 62,- . 90ml voor 117,-
Online te verkrijgen en natuurlijk in de winkels.

Liefs en een kus!
X


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me