Fashion

Gepubliceerd op 19 augustus 2016 | by Wiesje

WINTER SHOPPING – – I’M READY!

Ohhhh… Laat die winter maar komen. Puur en alleen omdat ik dan weer een goed excuus heb om nieuwe winterkleding en enkellaarsjes te kopen… Gooi mij in een grote trui, jeans en een paar enkellaarsjes en ik ben de gelukkigste vrouw op aarde. Mijn verlanglijst is daarom ook al lang en breed klaar!

Ik ben Zo gek op de mode van de winter.. Ik voel me gewoon veel prettiger in het dragen van deze kleding en ik vind het persoonlijk veel mooier dan de kleding die gedragen word in de zomertijd. Alles leuk en aardig die korte jeans-shirtjes waar je billetjes een beetje onderuit vallen, maar… Zo lang ik nog niet gevraagd word om mee te lopen met Victoria Secret voor korte mensen, voel ik me niet echt geroepen me in die kleding te wurmen.

Vandaar dat mijn hart ook direct sneller ging kloppen in de Zara, Mango, H&M, Topshop, online…. Ik zie de eerste over-knee boots alweer liggen en de lange mantels en hoeden heb ik inmiddels al 32 keer in mijn handen gehad. Ik weet al precies wat ik wil gaan aanschaffen voor de winter en het perfecte enkellaarsje is al aangepast. Deze moest ik van mijzelf laten liggen tot midden September.. Dan mag ik ze kopen. Dat is nog 5 weekjes. Hihi!

Wat staat er op mijn lijstje?

Als eerste deze zwarte enkellaarsjes met een blok hak. Ik heb ze al aangepast en ze zijn erg comfortabel en het leer is net even wat anders dan dat ik normaal heb. Het neusje is ook een beetje puntig, ja. Deze gaan mee. Shop? Zara.

7104101040_1_1_1

Deze Cashmere trui. Prachtig! Deze moet ik hebben. Ik zie het al helemaal voor me op een leren taille rok of een fijne skinny jeans. Ik hou nou eenmaal van grijs zoals jullie inmiddels weten en ik heb dan ook al heel veel setjes in mijn hoofd.

hmprod

Deze schoenen; Niet voor de winter maar ik vind ze heel, heel erg leuk. Hier heb ik mijn oog al eerder op laten vallen maar ik mocht ze toen niet van mijzelf kopen.. Ik kan ze maar niet vergeten!

6422101040_2_1_1

Deze blazer… Perfect, heb dit exemplaar aangepast en werd meteen verliefd. Nog even terug gehangen omdat ik geld moest sparen en net weer een baan had… Dit gaat mijn perfecte zwarte blazer worden! Heb mijn zusje direct een berichtje gestuurd…. ‘ Gevonden! Finallyyyyyy!!’

7673691800_6_1_1

Deze sjaal. Ik heb een aantal grijze jassen, leren jacks en een zwarte lange mantel. Ik denk dat deze bij alle items goed gaat staan….. Wederom van Zara.

4373208704_2_5_1

Een perfecte zwarte jeans moet nog steeds gevonden worden… En ook de perfecte hoed is nog even een kleine zoektocht, alhoewel ik er al wel 3 op mijn kamer heb.. Zal ik nog graag een mooie donkergrijze of donkerblauwe willen.

skinny

 

Een paar mooie lederen handschoenen, ik wil gewoon simpele. Misschien Hema? Die had naar mijn weten altijd goede en fijne handschoenen.

3306206800_1_1_1

Zo zie je maar weer waar ik nog steeds een groot fan van ben…. Zara… Ik kan niet wachten tot alle collecties in de winkels hangen en ik weer eens een keer flink kan gaan shoppen. Wel met mijn lijstje in de klauwen! Hihi!

Liefs, Wiesje

Tags:


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me