Lifestyle

Gepubliceerd op 15 maart 2015 | by Wiesje

WETBOEK VOOR BLOGGERS

Het lezen van boeken, tot nu toe nog niet helemaal iets wat aan mij besteed is… Maar toen ik van de week het net nieuwe uitgebrachte boek; Wetboek voor Bloggers tegenkwam op het internet, twijfelde ik geen seconde en rekende het direct af.

De volgende werkdag had ik het boek al in huis, het eerste pluspunt.. Mega snelle levering.

Wetboek voor bloggers, de (on)geschreven regels voor succesvolle online schrijvers.

wetboek voor bloggers

Geschreven door Charlotte Meindersma, deze vrouw is een zelfstandig Informatierecht juriste die ondernemers op een heldere en eerlijke manier helpt om de juridische obstakels te overwinnen. Charlotte heeft een ontzettend duidelijke site waar ze artikelen plaatst over alles wat maar met bloggen te maken heeft en allerlei andere zaken die hierbij komen kijken.

wetboek voor bloggers

wetboek voor bloggers

Ook heeft Charlotte oploskoffie, de koffie die alles oplost. Een uur praten, vragen stellen, problemen oplossen samen met Charlotte. Laagdrempelig juridisch advies.

Wil je bijvoorbeeld meer weten over bijvoorbeeld auteursrecht of webwinkelrecht of heb je hele andere vragen over bepaalde dingen waar je tegenaan loopt? Dit alles kan je heel goed met Charlotte bespreken tijdens een kopje koffie bij haar op kantoor of via Skype. Op deze manier kan je jouw juridische vraag aan haar stellen. 

wetboek voor bloggers

wetboek voor bloggers

een lief handgeschreven kaartje.. Thanks Charlotte! 

Ik vind ten eerste de naam super leuk, oploskoffie! Ik houd van koffie en een goed zakelijk gesprek begint met koffie, dus hiermee scoort ze bij mij al meteen tien pluspunten.

Goed, over naar het boek. Wat mij meteen opviel, 21 hoofdstukken…281 pagina’s. Jeejtje, dat is nog eens een uitgebreid boek zeg! Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet ben begonnen met het lezen, maar ik ben erg enthousiast over wat ik hier en daar al op heb gevangen van het boek, dat ik er meteen een artikel over online gezet heb.

IMG_5147 IMG_5148 IMG_5149 IMG_5150 IMG_5151

Het houden van een Blog is super leuk, ik doe het met veel plezier.. Maar je moet me niet vragen wat er allemaal nog meer bij komt kijken wat betreft het zakelijke gebied… Ik heb een blog omdat ik het heerlijk vind om te schrijven.. En ik een enorme liefde voor beauty producten en mode heb. Deze combineer ik dan graag in de vorm van het bijhouden van mijn eigen blog.. Toch kan het zo zijn dat wanneer je ooit wat groter gaat worden er een hele boel bij komt kijken, hoe handig is het dat dit nu allemaal gebundeld is in een heel fijn boek?

Ik ben er in ieder geval nu al erg happy mee, en wie weet zit ik vanavond bij mijn ouders onder een fleecedeken met een kopje (oplos)koffie heel fijn te lezen. Dat zou een primeurtje zijn!

Wanneer ik het boek uit heb, zal ik een update plaatsen over wat ik er nou echt van vind. Kijk vooral ook eens op de super interessante website van Charlotte.
De prijs van het boek is inclusief verzenden €22.95,-

http://www.charlotteslaw.nl/

Een hele fijne zondag, veel liefs Wiesje.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me