Personal

Gepubliceerd op 30 december 2014 | by Wiesje

WELCOME 2015!

Wellll hellooooooo babes!

YEY! Oudejaarsdag, my god. Wat iedereen zegt, wat gaat de tijd snel. Sterker nog, als je het mij vraagt lijkt het alsof de tijd echt voorbij VLIEGT gewoon..

Wat gaat een jaar snel voorbij, en wat gebeurd er veel in 1 jaar, 2014 was voor mij weer een heel fijn en goed jaar.

Wat bloggen betreft; in 2014 heb ik voor het eerst meer dan duizend unieke bezoekers op 1 dag gehaald! Wat was ik blij.
Ik heb de lay-out volledig veranderd, hierbij heb ik een hele boel hulp gehad mannen die er (nét) wat meer vanaf weten dan dat ik doe… Ook heb ik geprobeerd zeker iedere dag een artikel te plaatsen. Ik weet dat dit nog niet altijd lukt, in verband met de tijd. Dan doe ik ook liever een artikel minder, dan een afgeraffeld half stuk waar ik niet tevreden over ben. Maar het is wel mijn streven!

Ik zie dat mijn blog een kleine groei maakt, dit vind ik erg leuk om te zien. Maar hiervoor ben ik niet begonnen met bloggen, ik vind beauty gewoon heel erg leuk, make-up is mijn passie en daar komt bij dat ik schrijven ook echt heel erg leuk vind. Deze combinatie is dan dus ook geweldig voor me en ik blijf het alleen maar leuker vinden, dat ik zie dat mensen het leuk vinden om te lezen maakt het natuurlijk alleen maar nog leuker om te doen.

Goede voornemens? Die heb ik niet, ik vind goede voornemens grote onzin. Als je dingen wilt veranderen of verbeteren, vind ik dat je dit meteen moet doen. Want wie beloofd je een morgen? Laat staan een nieuw jaar..

champie

Nu zijn er natuurlijk wel dingen die ik graag wil verbeteren aan mijn blog, dit zijn geen goede voornemens, maar ik wil me graag richten op betere foto’s, ook zit ik er over na te denken om filmpjes te gaan maken waar ik make-up looks en dat soort dingen doe, maar dit vind ik serieus echt heel eng!
Ook wil ik misschien wel meer columns gaan schrijven voor mijn blog, dit omdat ik het schrijven heel leuk vind. Toen ik het stuk over Yolanthe op mijn blog plaatste een tijdje terug, merkte ik dat ik de ‘echte stukken’ schrijven ook heel erg leuk vind om te doen.

Ook zou ik wel outfit artikelen willen maken, maar ik vind mijn kledingstijl niet heel erg boeiend. Wel lijkt het me leuk om te laten zien, als een soort extraatje.

Natuurlijk heb ik buiten mijn blog om ook nog een heel leven, hierin speelt het werken in de Salon Be you Skincare een hele grote rol, ik houd van mijn baan en het werken daar is geweldig.

Dan nog mijn fantastische familie en vriendinnen natuurlijk, die mij iedere dag heel hard laten lachen en helemaal geweldig zijn, met hen wil ik veel tijd doorbrengen. Zoveel mogelijk!

In 2015 begin ik meteen met een weekendje Amsterdam met de beste zus van de wereld, we gaan twee nachtjes naar een hotel in onze favo stad Amsterdam! Lekker eten, shoppen, slapen, zwemmen, sauna. Genieten! Quality time met haar is altijd goed.

Verder kunnen jullie in 2015 van mij, zoals je leest hopelijk een boel verwachten. Wanneer jullie tips voor mij hebben, dan hoor ik het heel graag. Ik wil me namelijk graag zoveel mogelijk verbeteren.

Ik hoop dat jullie allemaal met een fijn gevoel terug kijken op 2014, dat het een mooi jaar is geweest met veel leuke en mooie momenten.

Voor 2015 wens ik ieder van jullie alle geluk, liefde, gezondheid en succes toe. Kortom, ik wens jullie alles toe wat jullie gelukkig & blij maakt.

Laten we het vanavond goed vieren, in de mooiste oud en nieuw jurkjes met een zee van champagne!

Geniet van jullie nacht, en tot in 2015.

Heel veel nieuwsjaarskusjes van Wies!

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me