Travel

Gepubliceerd op 20 april 2015 | by Wiesje

WARSCHAU

Cześć!!!!

Mijn zus en ik zijn afgelopen middag weer terug gekomen van 4 dagen Warschau en we zijn verliefd!

Afgelopen januari is mijn kleine zusje 30 jaar geworden en nu is zij een groot fan van stedentripjes en reizen.. Beide waren we ontzettend benieuwd naar Warschau en dus besloot ik haar dit cadeau te doen. We zijn het er beide over eens dat dit echt een toppertje was in het rijtje van de cadeautjes. Ik heb het absoluut gewonnen van die navelpiercing op mijn 16e.. ( Inmiddels is deze er al een paar jaar uit hoor, maar toen vond ik het heel wat.)

Warschau, een prachtige stad. We hadden echt geen verwachtingen, helemaal niets.. Wel had ik verwacht dat het eten een beetje zou gaan tegenvallen.. Waarom ik dat dacht weet ik niet, en dat dit de meest slechte gedachte van 2015 was is een feit. Want wat was het eten goddelijk, serieus.. Dit land weet wat taarten maken is, ze hebben een schuimtaart van een centimeter of 10 dik met champagne smaak?! Mijn zus en ik stonden echt met onze mond wagenwijd open voor de vitrine te kijken. Omdat we natuurlijk het gevoel hadden dat we aan het dagdromen waren hebben we iedere dag meerdere malen onszelf getrakteerd met een schuimtaart.

We hebben ontzettend genoten, we hebben een goede mix gemaakt van cultuur en shoppen. De drogisterijen zijn echt aamaaaaaazingggggg en ze hebben geweldige boetieks en grote winkelcentra. Op gegeven moment hadden we een soort bijenkorf ontdekt en op de bovenste verdieping werden we echt helemaal wild van een bepaald pools kleding merk wat daar verkocht werd.. We hebben hier op dag 2 serieus wel een uur of drie doorgebracht, gisteren doken we een overdekt winkelcentrum in waar ze een complete winkel hadden van dit merk. ( Hemels.) 3 uur onder de pannen, 4 tassen rijker en een flink bedrag armer.

Ons appartement was geweldig leuk, we verbleven in een soort kooi met een gigantisch hek er rond om heen en allerlei codes die je moest invoeren wou je binnenkomen. Eenmaal binnen hadden we een onwijs leuke badkamer waar we heel erg blij van werden, een fijn bed, balkon, leuke keuken. We waren helemaal blij. De stad Warschau is echt geweldig, er is een oud en nieuw centrum en je kan zien dat dit land een ontzettend heftige geschiedenis heeft. Het was dan ook echt niet 4 dagen lang alleen maar lol trappen en grapjes maken, we zijn ook naar het Joodse museum geweest en dit vond ik erg heftig. Eigenlijk hebben we zoveel mogelijk hotspots van deze stad proberen te bezoeken en dat is redelijk gelukt. Ik heb mijn ouders al verplicht om ook een retourtje Warschau te boeken, ik kan het absoluut iedereen aanraden. Cultuur en een geweldig centra, oud met nieuw gemixt. Heel mooi. We hebben ontzettend veel foto’s gemaakt en ik deel er graag een aantal met jullie. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze tripjes kan maken, ik vind het echt heel erg leuk om veel van de wereld te kunnen en mogen zien en voel me altijd zo dankbaar als ik in een mooie (voor mij) helemaal nieuwe stad een kopje koffie drink… En dat dan met iemand om wie ik heel veel geef, dat maakt het natuurlijk nóg leuker!

IMG_6468 IMG_6470 IMG_6471 IMG_6482 IMG_6487 IMG_6519 IMG_6520 IMG_6563 IMG_6566 IMG_6573 IMG_6574 IMG_6582 IMG_6600 IMG_6606 IMG_6607 IMG_6610 IMG_6640 IMG_6641 IMG_6652 IMG_6657 IMG_6662 IMG_6687IMG_6732 IMG_6776

Liefs, Wies


About the Author4 Reacties op WARSCHAU

 1. Brigitte zegt:

  Leuk om te lezen en mooie kiekjes.

 2. frieda zegt:

  Best wel aparte keus, Warschau. Ziet er wel prachtig uit en leuk dat jullie het samen zo naar je zin hebt gehad. Misschien moet deze stad ook op mjjn lijstje van nog te bezoeken plaatsen.

  • Wiesje zegt:

   Hallo lieve Frieda! Dankjewel, ik zou het absoluut doen, het is zeker de moeite waard.. Prachtige stad.
   Ik denk dat wij Griekenland maar eens heel snel bovenaan ons lijstje moeten zetten! Het is al veeeel te lang geleden!
   Liefs! X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me