Beauty

Gepubliceerd op 12 november 2013 | by Wiesje

Volle wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen.

Wanneer we de catwalk trends van 2013 bekijken zien we vooral heel veel volle wenkbrauwen. Het lijkt erop dat we onze wenkbrauwen niet meer langer hoeven bij te plukken.. Ik laat jullie graag meer zien!Was het vroeger een trend wanneer je je wenkbrauw zo dun mogelijk epileerde, tegenwoordig kan het niet vol genoeg. We zien dit jaar in alle magazines en fashion shows dat de volle wenkbrauw weer helemaal terug is. Het kan zelfs niet vol genoeg!cara-delevigne-wenkbrauw-300x300

Persoonlijk ben ik een groot fan van volle wenkbrauwen. Al moet het wel vrouwelijk blijven.

Ben jij niet gezegend met een paar borstels van nature? Of ben je vroeger iets te enthousiast geweest met het pincet, ik heb een paar tips voor je op een rijtje gezet om vollere wenkbrauwen te creëren.

tumblr_kwaj3bEbrf1qzxf34o1_400

Wanneer je kiest voor een wenkbrauwpotlood of poeder, zorg dat de poeder of potlood 1 tint lichter is, of zo goed als dezelfde kleur van je eigen wenkbrauwharen. Dit zorgt voor het meest natuurlijke effect zonder dat het er meteen getekend uit gaat zien.

Wanneer je met het een borsteltje de haartjes omhoog kamt, kan je de gaatjes die tussen de haartjes ontstaan een beetje in schaduwen met het potlood of wenkbrauwpoeder.

Ook kan je wanneer je wat langere wenkbrauw haren hebt, gebruik maken van een wenkbrauwgel of een klein beetje haarlak op een borsteltje sprayen. Hiermee kan je de wenkbrauw in model kammen en er voor zorgen dat het er netjes uitziet.

Het is ook altijd mooi om een matte highlighter op je wenkbrauw bot aan te brengen, zo krijgt je wenkbrauw een soort van natuurlijke ‘lift’ en lijkt het algeheel veel strakker.

Zijn jullie ook fan van de volle wenkbrauwen trend?

 

X Wiesje!


About the Author4 Reacties op Volle wenkbrauwen

 1. Kelly zegt:

  Als ik oude foto’s van mezelf (en mijn dunne wenkbrauwen) zie heb ik toch echt een ‘what the hell was I thinking?’ momentje haha. Fijne trend dit!

  • Ewelina zegt:

   Precies, niuewe ronde niuewe kansen, ze kunnen niet alle 365 dagen even goed gelukt zijn.De kleuren zijn wel lekker voorjaars achtig.Groetjes van J.

 2. Ram zegt:

  zegt:Ik heb ook een pigment van Inglot maar als ik die (met drlnuiae) op mijn ooglid aanbreng dan valt/brokkelt hij er in de loop van de dag vanaf! Glitters everywhere!:P Maar misschien doe ik dan te veel op ofzo? Ik ben wel benieuwd hoe jij met deze pigments werkt!:)Anne vdh heeft recent geplaatst

  • Wiesje zegt:

   Met een losse pigment is het belangrijk om een goede oogschaduw primer te gebruiken! Bijvoorbeeld die van too Faced, shadow Insurance. Ook zou je het met een platte oogschaduwkwast kunnen aanbrengen, hiermee kan je het pigment wat meer setten op je ooglid! Hopelijk gaat het dan beter. Liefs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me