Fashion

Gepubliceerd op 13 november 2013 | by Wiesje

Victoria’s Secret Show 2013

Vandaag is het zover, de Victoria’s Secret fashion show 2013. Tijdens deze show lopen de meest mooie vrouwen van de hele wereld mee. Helaas moeten wij in Nederland nog even geduld hebben tot we de show kunnen bekijken, maar toch wil ik er vandaag al wel wat aandacht aan besteden.

Als je het mij vraagt hoef je geen man te zijn om van de Victoria Secret modellen te houden, ik hou er van! Ik vind ze prachtig, vrouwelijk, sexy alles erop en eraan. Ik vind de shows geweldig, de modellen hebben echt lol op de catwalk.

Candice+Swanepoel+2011+Victoria+Secret+Fashion+pTy_1_s4T0Dl

Ik vind het ook prachtig om te zien hoe de modellen zijn opgemaakt en hoe mooi hun haar in de grove, losse slag zit. Ik kan dan ook altijd erg uitkijken naar de backstage foto’s, waar de modellen met de bekende roze VS kimono’s zitten terwijl hun make-up gedaan word.

Victoria's Secret Fashion Show, Lexington Armory, New York, America - 07 Nov 2012

Ook zijn er altijd veel optredens van bekende artiesten tijdens de show, dit jaar zullen onder andere Taylor Swift, Fall Out Boy en Neon Jungle optreden.

Dit jaar zullen natuurlijk de bekende modellen, Adriana Lima, onze eigen Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanenpoel en natuurlijk Izabel Goulart meelopen tijdens de beroemde show. Persoonlijk ben ik echt helemaal weg van Izabel Goulart, geweldig vind ik haar.

Doutzen Kroes

Helaas moeten we in Nederland nog even geduld hebben voordat we de show kunnen gaan bekijken. Op 24 december op net 5 kunnen ook wij de show gaan bekijken. Ik kan jullie alvast vertellen dat ik in ieder geval op dat moment strak voor de TV zit! ; )

 

Fijne avond! X Wiesje

 

 

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me