Fashion

Gepubliceerd op 17 juli 2016 | by Wiesje

VERLIEFD OP ZILVER.

Hey! Gisteren nam ik weer eens even de tijd om mijn favo webshops en fashionblogs af te gaan en ik ben verliefd geworden op deze trend…… In een woord;  Zilver, zilver, zilver!Het begon bij de nieuwe collectie van de Zara. Ik ben wel een beetje klaar met die sale en ik kan toch geen geld uitgeven. Plus daar bij komt bij dat ik mijn garderobe ga aanvullen met ‘ goede basics’ waar ik laatst al een artikel over heb geschreven. Dus, ik besloot een kijkje te nemen bij de nieuwste collectie. Ook moet ik voor mijn werk nieuwe flats hebben… En die heb ik dus niet, ik heb of hakken, of sneakers. Geen flats.

Goed, uiteindelijk bij wat speuren in de nieuwe collectie kwam ik deze schatjes tegen en ik ben echt smoorverliefd, ik zie het helemaal voor me met een shortje en een blouse en dan mijn mooie nieuwe tas! (Die er overigens nog lang niet is, maar hey! Dit heet setjes maken in je hoofd, ook al heb je de stukken niet in je kast hangen…)

square.original.640x640uc main_27

Ja, als ik straks weer een beetje geld verdiend heb, mijn koelkast weer heb aangevuld, want dat is altijd nog belangrijker dan een paar nieuwe schoenen, ga ik deze schoenen maar eens in mijn winkelmandje gooien. En dan zal het ook nog eens zooooooo fijn zijn, als ze echt lopen als een paar sloffen. Ik denk dat het echt heel cute gaat staan met een spijkeroutfit, een shortje… Of een witte jeans. Genoeg ideeën in mijn bolle koppie.

main_28

De schoenen die ik gespot heb zijn van de Zara en zijn 40 pond. Waarschijnlijk ook gewoon verkrijgbaar in de Nederlandse Zara en het is echt leer… Als het plastic was had ik ze niet gekocht, want daar ben ik niet zo gek op….

6442101092_1_1_1 6442101092_2_2_1 6442101092_2_6_1

Liefs en een hele fijne zondag! Ik ga strakjes weer naar het park toe. : )


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me