Personal

Gepubliceerd op 30 april 2017 | by Wiesje

UPDATE; MIJN NIEUWE NEUS – – HET RESULTAAT TOT NU TOE.

Hoi! Mijn nieuwe neus zit inmiddels alweer zes hele weken op mijn gezicht en vandaag heb ik een speciale neus-update voor jullie.Voor iedereen die benieuwd is naar het resultaat tot nu toe, vandaag heb ik een kleine update voor jullie. Het resultaat tot nu toe? Ja, een neusoperatie heeft nogal een lange herstelperiode. Op dit moment is er nog erg veel zwelling en het kan 9 tot 12 maanden duren voordat dit volledig is weggetrokken. Natuurlijk kan je al wel flink het verschil zien, maar het duurt allemaal gewoon nog een aantal maanden.

Over mijn herstel mag ik niet klagen, ik ben in totaal 6 dagen thuisgebleven van mijn werk en zo snel de hechtingen eruit werden gehaald ben ik (inclusief twee blauwe ogen) weer aan het werk gegaan.

Die blauwe ogen? Daar gooien we gewoon wat extra foundation op, laagje extra concealer en ik was ready-to-go. En gezien mijn baan hier, is het geen big issue om met een kleine verbouwing op je bek rond te lopen. Mensen weten direct wat je jezelf hebt aangedaan en uitleggen hoef je het dan ook niet, dat scheelt alweer.

Ik heb afgelopen donderdag mijn 6 weken check-up gehad met de zuster en alles was prima. Mijn neusgaten zijn aan de binnenkant nog erg gezwollen (joh, ik kan nou niet echt fatsoenlijk ademhalen en ik snurk meer dan een Franse Bulldog maar ook dit kost nogal wat tijd) … En mijn neustipje is nogal gezwollen, het lijkt een beetje op een rond bolletje. Verder ben ik erg tevreden met het resultaat zover.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik er zelf nog nauwelijks bij stil sta, het is nog maar zes weken terug… Maar het voelt voor mij als een jaar. Ik hoefde ook niet echt te wennen aan het resultaat. Ik vond het eerlijk gezegd wel grappig, toen de beschermingskap eraf ging, zat er een nieuwe neus op mijn gezicht. Er zijn een aantal mensen hier die het direct opviel. En de meeste mensen die het niet wisten, kijken mij wat langer aan en kunnen niet echt plaatsen wat er gebeurd is. Over 3 maand zie ik de chirurg terug om het resultaat samen te bekijken. Hij zal bekijken hoe het eruit ziet en of het herstel volgens plan gaat.

Intens gelukkig? Ja hoor, ik ben een tevreden mens. Het is niet zo dat het mijn leven compleet veranderd heeft. Totaal niet eigenlijk, ik lees weleens erg dramatische artikels op het internet, maar zo zit het bij mij in ieder geval niet. Ok, klaar voor de twintig selfies? Komen ze!

 

IMG_2787 IMG_2781

FullSizeRender FullSizeRender

Ik ga verder ook niet in op het feit of ik cosmetische/ plastische chirurgie ‘aanbeveel’ ja of nee. En of dit de beste keus van mijn leven was, of dat ik het tien jaar eerder had moeten doen… Ik hou mij daar maar even een beetje afzijdig van. Wat ik wel vind, is dat ik het persoonlijk fantastisch vind dat we in een wereld leven waar het mogelijk is. En of je het waard vindt om in een gezond lichaam te laten snijden en daar een flinke klap geld voor neer te leggen? Dat kan alleen jijzelf beslissen. Mijn antwoord hebben jullie in ieder geval! 🙂

Ik zal zelf nooit iemand oordelen op het feit of ze compleet verbouwd zijn ja of nee, de wereld is al lastig genoeg en doe alsjeblieft wat jouzelf een gelukkig mens maakt. En ja, iedereen zal zijn of haar oordeel klaar hebben, maar daar heb ik persoonlijk niet echt last van.

 

Liefs, X Wiesje

 

 

 

Tags: ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me