Travel

Gepubliceerd op 30 december 2014 | by Wiesje

TRAVEL IS THE ONLY THING YOU BUY, THAT MAKES YOU RICHER.

Goede voornemens heb ik dan wel niet voor 2015, ik heb wel een aantal plekken op mijn lijstje staan die ik maar wat graag zou willen bezoeken het aankomende jaar!

Om te beginnen, Milaan! Ik ben nog nooit in deze stad geweest en het lijkt me echt onwijs leuk om hier eens heen te gaan, als ik de verhalen zo om mij heen hoor is het super leuk om hier vooral met een dikke portemonnee heen te gaan. Maar ook voor de kunst en cultuur schijnt het prachtig te zijn.

54167_milaan-kathedraam

Barcelona; Mijn beste vriendinnetje Elmi en ik hebben dit op de planning staan voor zomer 2015. Inmiddels zijn we Marmaris, Rimini, Alanya, Marmaris en alle andere stap plekken toch écht een beetje ontgroeit en gooien we het over een andere boeg.. Afgelopen jaar lagen we nog aan het strand van Albufeira, en we zijn echt wel tot de conclussie gekomen dat we met onze 23 jaren serieus wat aan de ‘oude’ kant waren… Ja, écht!
Nu schijnen de zomermaanden natuurlijk niet de meest ideale tijd te zijn om te gaan, dit ivm. de hitte.. Maaarrrr, Elmi en ik klagen niet! Ik kan in ieder geval niet wachten!; )

barcelona

 

Londen: YEY! Wil ik gewoon wéér heen!

Londenkopie

Polen: Hier zijn mijn zus en ik zo gigantisch benieuwd naar! Wij willen naar Warschau!

warschau2+zamki+palace

Parijs: Omdat het zo romantisch en mooi is. Hier wil ik graag heen met mijn eigen pareltje ( mijn auto.) Omdat dat me gewoon heel erg leuk lijkt, waarom niet? Natuurlijk is Parijs de stad van de liefde, maar wanneer je geen man aan je zij hebt (buiten mijn papa en mijn broer om) kan je deze stad ook heel goed bezoeken als je gewoon wilt shoppen, toch?

parijs

NEEEEWWWW YORK! Oké… Dit staat al zo gigantisch lang op de planning.. Wanneer gaat dit nou eens gebeuren? Mijn partner in crime ( mijn zus) en ik hebben het er echt onwijs vaak over.. Maar een geschikte week samen vinden komt er nog niet van.. Wat lijkt me dit fantastisch! Hier moet ik gewoon heen. En dan zeker wel een dag of 8.

TRAVEL 1

Wel! Zoals jullie zien best een heel lijstje van mooie plekken waar ik erg graag heen wil. Zoals ze zeggen, het investeren in reizen is het enige wat je uiteindelijk rijker maakt. Klopt! Het is alleen zo jammer dat het reizen best wel veel geld kost, uiteindelijk is het dat natuurlijk allemaal dubbel en dwars waard, maar een kleine investering is het wel.

Ik houd jullie absoluut op de hoogte van mijn reisjes. Hopelijk kan ik jullie snel mededelen wat de eerste gaat worden! Ik heb in ieder geval in februari een ini mini reisje gepland, maar deze kan ik niet verklappen omdat dit een verassing voor mijn mama is… ; ) En aangezien mama mijn trouwe fan is, zal ze dit hoe dan ook lezen! Hihi!

Liefs en een kus, Wiesje

 

Tags: , , , , ,


About the Author2 Reacties op TRAVEL IS THE ONLY THING YOU BUY, THAT MAKES YOU RICHER.

 1. Brigitte zegt:

  Haha,nu maak je me wel heel nieuwsgierig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me