Beauty

Gepubliceerd op 23 juni 2016 | by Wiesje

TOPPERTJE VAN EEN LIPCOMBINATIE – EUROKNALLER.

Hoi! Ik heb een nieuwe favoriete lip-combinatie ontdekt, gevonden in New York, verkrijgbaar in NL, dus we hoeven niet direct met ons allen het eerste beste vliegtuig in!

Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd met make-up redelijk trouw ben, ik begin steeds minder make-up te kopen(Ja echt!) omdat ik mijn geweldige producten redelijk ontdekt heb.. Maar, ik heb natuurlijk nooit genoeg en sta wel altijd open voor nieuwe producten.

Op onze laatste dag in NY kwamen mijn zus en ik erachter dat we echt een GIGA drogisterij  in onze buurt hadden, en dan bedoel ik ook echt Gigantisch. Het had ongeveer de grootte van de Ikea en de hoeveelheid spullen zoals de Action. Nou 1+1 is 2. Hemel!

Nu heb ik het erg bescheiden gehouden en aangezien mijn zus haar spullen al had afgerekend en vervolgens ongeduldig bij de deur ging lopen ijsberen en een discussie hield met de lieve security man over Louis Vuitton was het voor mij aanpoten geblazen.. Ik klapte een lipstick op de toonbank en een aantal lippenbalsems en hoopte op een goede keus.

Nou ik kan je zeggen, een nieuwe liefde is geboren! Ik heb het over de L.A. Girl Creme lipstick in kleurtje 535 – Rendezvous.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sorry voor de verpakking van de lipstick… Dat is misschien een klein nadeel, het plastic is redelijk goedkoop en op de een of andere manier snel vies..

Wat een heerlijke lipstick, de kleur is oudroze maar niet met een bruine ondertoon, er zitten verzorgende bestanddelen in zoals Aloe Vera, Shea Butter en Vitamine E. Met het gebruik van deze lipstick worden dus je lippen ook direct lekker verzorgd.

De combinatie die ik graag gebruik is de Essence lipliner in de kleur 06 Satin Mauve, hier heb ik al een keer een artikel over geschreven.. De link zal ik onderaan dit artikel plaatsen.

De Essence lipliners bevallen mij heel goed en zijn maar 1,-! Heujjj! Vervolgens knallen we de L.A. Girl lipstick erover en je hebt een topper van een budget combinatie! Geschikt voor zowel overdag als in de avond.

Kijk mee naar een selfie met de producten, ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Het was niet echt mijn selfie dag vandaag. Ach ja!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Liefs, Wiesje

 

 

 

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me