Books

Gepubliceerd op 16 juli 2016 | by Wiesje

THE ALCHEMIST BY PAULO COELHO.

Ik zeg het jullie weleens vaker, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Vandaag bewijs ik dat weer. Ik ben namelijk sinds een halfjaar echt heel gek op het lezen van boeken. Misschien komt het door mijn huisgenoot die ongeveer iedere dag 2 boeken verslind… Anyway, ik wil graag een boek met jullie delen.

Ik ben sinds een halfjaar helemaal gek op lezen, ik koop in plaats van de nieuwste MAC-lipstick  een nieuw boek en ik weet de boekenwinkels maar al te goed te vinden hier, digitaal lezen heb ik mijzelf nog niet aan gewaagd, omdat ik het zo fijn vind een ‘echt boek’ te hebben.

Ik wil graag een boek met jullie delen, die er voor mij op dit moment met kop en schouders bovenuit steekt en ik eigenlijk vind dat iedereen dit boek gewoon gelezen moet hebben. (Is dit Wiesje wel,? Ja, het is Wiesje!)

Namelijk het boek The Alchemist, geschreven voor Paulo Coelho. Heel kort omschreven gaat dit boek over het volgen van je dromen, dat dromen ook zijn gemaakt om te volgen. En dat het leven is bedoeld om te leven. Dat wanneer je naar je hart luistert, je alles kunt doen wat je echt wilt…
It is the story of a shepherd boy from the Spnish province of Andalusia who dreams of travelling the world in search of a treasure as desirable as any ever found. From his home he journeys to the exotic markets of North Africa and then into the Egyptian desert, where a fateful encounter with the alchemist awaits him…
It is an unforgettable story about the essential wisdom of listening to our heart, and above all, following our dreams.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Geloof me, dit boek is fantastisch. Het is een heerlijk boek om te lezen en het geeft je een hele prettige manier van nadenken over je eigen dromen en het volgen ervan.
Wereldwijd zijn er 65 miljoen boeken verkocht, ik denk dat dat al wel genoeg zegt…
Ik heb het boek zelf in het Engels en de prijs was 9,- pond. Ongeveer  11,- Op bol.com is het boek ook verkrijgbaar.
En misschien hebben jullie dit boek al gelezen, ik ben benieuwd of jullie het ook zo goed vinden!

Liefs, Wiesje.

 

 

 

 

 

Tags:


About the Author2 Reacties op THE ALCHEMIST BY PAULO COELHO.

 1. Frieda zegt:

  Welkom in de lees wereld en met name van de klassiekers. Ik heb het boek ook gelezen en her lezen.

  • Wiesje zegt:

   Ah, ja dank je wel! Voor mij inderdaad een nieuwe wereld… Hihi! Het is echt een prachtig boek he? XX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me