Beauty

Gepubliceerd op 21 oktober 2017 | by Wiesje

THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY – THE ORDINARY.

Hoe graag ik ook schrijf over mannen, eten en alle andere mooie dingen in het leven. Beauty is nog steeds een hele grote passie van mij. Ik ben nou eenmaal gek op gekochte onderdelen, de natuur een handje helpen & het ontdekken van nieuwe parels/skincare. Nu kan ik met zekerheid zeggen dat ik de high-end ingrediënten voor jullie gevonden heb, voor een lowkey price babes! Keep calm and read, please!Skincare kan best prijzig zijn, al helemaal wanneer we het gaan hebben over de ingrediënten die echt wat doen voor onze huid. Vaseline kunnen we er allemaal wel opsmeren, maar wij willen graag jong blijven en daardoor moeten we met sterker geschut aankomen. Zo hebben we denk ik allemaal vast al weleens gehoord van het huid verbeterende ingrediënt genaamd fruitzuren/acids. Wanneer je naar het prijskaartje gaat kijken van dit soort ingrediënten gaan we direct een stapje omhoog. Nu ben ik er erg van overtuigd dat investeren in goede skincare van levensbelang is, maar zo zijn we natuurlijk allemaal verschillend.

Toch wil ik dit merk heel graag met jullie delen omdat je nu geen fortuin meer hoeft te investeren in een aantal potjes en crèmes. Nee, we praten namelijk over producten onder de $10,- en de ingrediënten lijst is van goud. Dit is unreal maar toch real liefjes. Dit is waar we blij van worden, heel blij.

Eerst ga ik wat informatie delen van The Ordinary website;

The Ordinary.

The Ordinary is an evolving collection of treatments offering familiar, effective clinical technologies positioned to raise pricing and communication integrity in skincare. The brand was created to celebrate integrity in its most humble and true form. Its offering is pioneering, not in the familiar technologies it uses, but in its honesty and integrity. The Ordinary is born to disallow commodity to be disguised as ingenuity. The Ordinary is “Clinical formulations with integrity”. 

The Ordinary is a brand from DECIEM. We are an umbrella of brands focused on advanced functional beauty. Our team is specialized in materials chemistry and biochemistry, and we have brought pioneering innovation in skincare through our core brands, Hylamide and NIOD. In the category of functional beauty, integrity is rare. Commonplace technologies are referred to as groundbreaking and insensible pricing strategies confuse the audience, disguising commodity technologies as advanced. The Ordinary exists to communicate with integrity and bring to market effective, more familiar technologies at honourable prices. The Ordinary takes pride in honesty, fights innovation stagnancy in the industry and indirectly celebrates the depth of innovation our brands, Hylamide and NIOD, continue to bring to the category. 

Additional Information about DECIEM:

All DECIEM products, across all brands including The Ordinary, are free of parabens, sulphates, mineral oil, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, animal oils, benzalkonium chloride, coal tar dyes, formaldehyde, mercury, oxybenzone. If you have questions about any ingredient that we use, please reach out to us and our lab will provide a response.

DECIEM does not test on animals and does not pay others to do so. For this reason, none of our brands are sold in mainland China since such sales require animal testing for registration purposes.

Ok, dit klinkt al heel erg goed, toch? Ik ga nu een aantal jaren mee in de Skincare en ik heb van alles geprobeerd, ik ben inmiddels een trouwe fan van het merk Obagi wat een medisch merk is en waar je huid echt van opknapt. Toen ik dit merk op Instagram tegenkwam werd ik direct enthousiast en toen ik de ingrediëntenlijst zag + de prijskaartjes kon ik het niet geloven. Ik heb direct de hele week in de avond filmpjes en reviews gelezen en besloot mijn eerste bestelling te plaatsen. Ik moet zeggen dat ik natuurlijk direct voluit ging en ik ga dan ook niet alle producten hier met jullie bespreken, dan zal dit artikel echt te lang worden. Wel wil ik graag meer vertellen over twee serums;
Als eerst wil ik het hebben over de: Alpha Lipoic Acid 5%, 30ml;

A concentrated serum to brighten and to target signs of age. 2-3 druppels aanbrengen over het hele gezicht maximaal 2-3 keer per week. Dagelijks gebruik is niet aan te raden en het is een erg geconcentreerd product. Ik moet er direct bij vermelden, dit is niet voor mensen met een gevoelige huid. Blijf er vanaf want je gaat hier echt niet blij van worden. Maar, Wiesje is er meer dan blij mee. Wat een heerlijk product, op dit moment gebruik ik het ongeveer 2 keer per week in de avond na het reinigen van mijn gezicht & na ongeveer 3 weken zag ik al een goed verschil in mijn huid. Mijn huid is egaler en mijn plekjes (acne plekjes hier en daar) zijn duidelijk minder. Ook kreeg ik in de eerste week wat peeling hier en daar, maar daar stoorde ik mij niet aan. Voor iedereen die nieuw is met dit product zal ik aanraden het 1 x pw te gebruiken.
Prijs? 5,90 (Ja.) En dat voor 30ml!!! HOE DAN!! – Vergeet niet je SPF aan te brengen in de ochtend, aangezien we hier met serieuze ingrediënten bezig zijn liefjes.
Link naar het product;–>  http://theordinary.com/product/rdn-alpha-lipoic-acid-5pct-30ml?redir=1

the-ordinary-alpha-lipoic-acid-5-by-the-ordinary-12e

Dan nu  het volgende en laatste product wat ik nog graag wil delen met jullie; the Advanced Retinoid 2%.
Een 2% Retinol in de vorm van een serum. Mijn favo EVER. Wat een heerlijk product. Ik zweer er serieus bij. Ook bij dit product is het aan te raden het niet direct iedere dag op je bek te smeren, hier ga je niet vrolijk van worden. Zoals mijn bazin in London zou zeggen; gebruik je gezonde verstand en je ziet zelf wat werkt voor je. Nou, daar is dan ook alles mee gezegd de ene persoon gebruikt dit product 3 x per week, de ander gebruikt het maximaal 1 keer per week. Zo zijn onze huiden natuurlijk allemaal heel erg anders, en wat werkt voor mij, hoeft natuurlijk niet te werken voor jou. Ook heel belangrijk bij dit product is om je SPF niet te vergeten, maar natuurlijk smeren wij allemaal braaf iedere ochtend een SPF op onze bakkes, toch? ; )

Prijs, $8,- voor 30ml. Ik kan er niks mooiers van maken mensen, this is it. En wat kunnen we hier toch blij van worden.
Link naar het product –>  http://theordinary.com/product/rdn-advanced-retinoid-2pct-30ml?redir=1

the-ordinary-advanced-retinoid-2-by-the-ordinary-010

Wat ik nog even duidelijk wil aangeven is dat je voor het gebruik van acids je eerst even goed moet inlezen. Het gebruik van een SPF is noodzakelijk en veel producten zijn niet aan te raden tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Ik heb inmiddels zeven producten van dit fantastisch merk in mijn kast staan en ik kan jullie met zekerheid zeggen; dit merk is fantastisch.

 

Veel liefs, Wiesje

 

Tags: ,


About the Author4 Reacties op THE ABNORMAL BEAUTY COMPANY – THE ORDINARY.

 1. Marijke zegt:

  Hi Wiesje,
  Ik ben heel benieuwd of je nog steeds een trouwe gebruikster bent van The Ordinary en of je nog meer aanraders hebt. Vooral tegen “sagging skin”😉

  • Wiesje zegt:

   Hi Marijke! Bedankt voor je leuke reactie, nou en of! Ik gebruik nog steeds the Ordinairy producten, onwijs prettig en een hele fijne prijs. Ik zal dit eens gaan bekijken en ik contact je zodra ik meer weet!

   Liefs, Wiesje XX

 2. Lins zegt:

  Hi hi,

  Thanks voor de info!

  Je geeft hierin aan dat er producten zijn die je niet kan en mag gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Weet je welke producten het zijn wat niet mag als je borstvoeding geeft?

  Liefs lins

  • Wiesje zegt:

   Hi Lins! Bedankt voor je reactie –mijn advies is om dat altijd even met een deskundige (arts/verloskundige) te overleggen.

   Heel veel liefs X

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me