Beauty

Gepubliceerd op 18 november 2014 | by Wiesje

Sleek Blush; Antique

Sleek blush Antique.

Ik ben een groot fan van de oogschaduw paletten van Sleek, maar ook de blushes zijn geweldig. Vandaag laat ik jullie graag mijn nieuwste aanwinst zien, de nieuwste blush van Sleek, Antique.

Sleek staat bekend om de kwalitatief goede producten met een fijne prijs. Ze maken ontzettend fijne oogschaduw paletten met veel pigment. Ook de blushes zijn onwijs goed van Sleek.

Ik heb er inmiddels al een hele boel bij elkaar gespaard, vandaag wil ik jullie graag kennis laten maken met de kleur; Antique. De kleur Antique is van de Romance collection van Sleek die momenteel online en in de winkels te koop is.

foto (32)

 

foto (31)Antique is een kleur die ik echt nog niet in mijn stash had, de kleur is wat roodbruin met een lichte shimmer erin. Zoals bekend van Sleek is de pigmentatie echt enorm, ook bij deze blush is dat niet anders. Je hebt dus maar een klein beetje nodig van het product.

De prijs van de blush ligt op €5,99, voor 8 gram. Daar worden we heel blij van!

foto (33)

foto (37)

 

Sleek is wat moeilijker te vinden in de winkels, online gaat dit een stuk gemakkelijker, ik heb voor jullie drie webshops opgezocht waar je de Sleek producten direct kan aanschaffen.

www.beauty88.nl

http://www.makeup-bestellen.nl/sleek-makeup?gclid=COfFt_myhMICFY_MtAodV2QAmw

http://shop.misslipgloss.nl/sleek-make-up/nl/page/151/?gclid=CILd1YOzhMICFS3HtAod2XUAiQ#/?ALL=0&s2m_channel=70&s2m_campaign=Sleek

 

Liefs. Wiesje.

Tags: , , ,


About the Author2 Reacties op Sleek Blush; Antique

 1. Angelique zegt:

  Prachtige blushes. Zelf heb ik de rose gold, die vaak vergeleken wordt met orgasm van Nars. Ook een prachtige kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me