Travel

Gepubliceerd op 7 februari 2016 | by Wiesje

SCHOTLAND – EDINBURGH / /  QUALITY TIME!

Wanneer jullie dit op mijn blog lezen zit ik in het vliegtuig richting Schotland!

Mijn familie is een aantal dagen in Edihnburgh en toen dit allemaal uitgezocht en geboekt was durfde ik niet de gok te nemen om mee te gaan… Dit omdat ik niet wist of ik een baan zou krijgen in London en hoe de zaken er voor zouden staan, hoe dichter het bij kwam hoe meer ik baalde dat ik niet mee kon. Ik mis mijn familie heel erg en nu zijn ze zo dichtbij en dan zou ik ze niet kunnen zien…. Klaar, over met het geklaag en die ticket boeken!  HOPSA! Op naar mijn familie!

Ohh, ik kijk er zo naar uit! Ik ben vanochtend om 3 uur in de taxi gestapt en ik vlieg om 9 uur vanaf London richting Edinburgh, een kleine 1,5 uur in de lucht en ik kan knuffelen met mijn lieve familie. Ik heb mijn Ipad wel bij me, zo kan ik eventueel nog wat aan mijn site werken en ik zal zeker foto’s maken voor jullie! Ik ben benieuwd naar Edinburgh, heb mij totaal niet voorbereid op hoe de stad is en wat er allemaal te doen is ( goh, kom met wat nieuws..) Maar, ik ga het allemaal zien! Ik heb er zin in!!!

Woensdag laat in de avond kom ik weer thuis zodat ik donderdag weer kan werken in de salon en verder kan gaan met schrijven op mijn site.

 

Tot snel! Dikke knuffel, Wies.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me