Reviews

Gepubliceerd op 19 november 2014 | by Wiesje

Revolution Redemption Palette Iconic 3

Revolution Redemption Palette Iconic 3

Vorige week heb ik een oogschaduw palette binnen gekregen van een merk wat ik eigenlijk nog niet kende, namelijk Revolution. Nu ik eenmaal dit palette in mijn bezit heb, snap ik niet hoe het kan dat dit prachtige merk me nooit eerder opgevallen is..

Want WAUW, wat een ontdekking!!! Als allereerste, dit palette heeft een prijs van serieus € 5,-!

Vijf eurootjes voor 12 kleuren. Dat komt ongeveer neer op -€0,45 cent voor 1 kleur. Fantastisch toch? Nu was ik wel heel erg benieuwd naar de kwaliteit van dit palette, maar ik kan al vast verklappen dat ik daar ook blij verast door ben…

Het eerste waar ik aan moest denken toen ik dit palette zag was het Naked 3 palette van Urban Decay.. Naar mijn idee lijkt die er best erg op.. Ik ga de paletten nog even naast elkaar leggen en de deze vergelijken.Ik denk dat niemand het erg zou vinden als dit een goede dupe is van het Naked 3.. Daar betaal je toch zeker €45,- voor..

Het palette is van plastic, de bovenkant is van doorschijnend plastic, best handig want zo kan je direct zien met welke kleuren je te maken hebt. Het palette voelt best stevig aan, en ik vind de uitstraling eigenlijk ook nog best wel chique. De rose gouden letters geven het net een beetje meer.

foto (49)

Goed, over naar de kleuren; er zitten 12 kleuren in, de meeste kleuren bevatten shimmer, 3 van de 12 zijn mat. Persoonlijk vind ik het heel fijn als er matte kleuren & shimmer afgewisseld worden, zelf ben ik gek op matte highlighters voor bijvoorbeeld op het wenkbrauwbot.

foto (42)

foto (43)

foto (45)

Je kan met dit palette alle kanten op, je kunt er een mooie draagbare look mee maken voor overdag, maar wil je meer een smokey look kan je dit palette ook prima gebruiken. De eerste 3 kleuren zijn heel erg mooi om te gebruiken als highlighter voor bijvoorbeeld in je ooghoeken of onder je wenkbrauw.
De rest van de kleuren zijn wat donkerder en zwaarder, het palette bevalt vooral roze en taupe tinten. De ondertonen van de highlighters zijn wat aan de koele kanten, de rest van het palette bevat vooral warme kleuren.
Ook zit er een kwastje (sponsapplicator) bij het palette, zelf werk ik nooit met dit soort kwastjes. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Prettig voor diegene die dit soort sponsjes graag pakken.

foto (44)

foto (48)

 

Nadat ik de kleuren geswatched had zag ik toch dat sommige kleuren iets aan de poederige kant zijn.. dit kan betekenen dat je wat sneller last kan hebben van fall-out met het opbrengen van de kleuren. Dus zorg ervoor dat je de kwast voor het opbrengen goed aftikt.

foto (50) foto (51)

Zoals je ziet worden de kleuren na het swatchen wel wat kruimelig.. 

 

foto (53)

Hier nogmaals de kleuren geswatched op een wit papiertje, op deze manier heb je een goed beeld van de kleuren. Ik ben begonnen met de highlighter links bovenaan in het palette.

Al met al ben ik smoor verliefd op dit pareltje, als je het mij vraagt een ontzettend budget topper!
Ik heb op de website meteen nog een palette besteld van dit merk, deze is in aantocht. Dus houd de site in de gaten; )

Je kan het palette bestellen op oa. www.beauty88.nl 

 

Ik wens iedereen een fijne dag, liefs. X Wiesje

Tags: , , , ,


About the Author4 Reacties op Revolution Redemption Palette Iconic 3

 1. Janniek zegt:

  Wauw wat een prachtig palette!

 2. Wiesje zegt:

  Absoluut Janniek, een echt pareltje! ; )

 3. Angelique zegt:

  Ik las in een ander review dat de highlither van dit merk ook geweldig is.
  Die ga ik zeker ook nog uitproberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me