Reviews

Gepubliceerd op 27 december 2014 | by Wiesje

REVOLUTION MAKEUP LONDON FLAWLESS ULTRA EYESHADOWS.

Afgelopen week liet ik op mijn Facebook pagina al een foto zien van dit palette, vandaag stel ik deze lief graag aan jullie voor.

Ik heb dit palette een tijd geleden besteld via het internet, de webshop www.beauty88.nl ik was wat aan het rond speuren op de webshop en mijn oog viel meteen op dit palette, een tijd terug heb ik me trouwens voorgenomen wat minder oogschaduw paletten te gaan kopen, tot nu toe lukt me dit nog voor geen meter. Sterker nog, ze komen binnen als nooit tevoren. Zoals mijn mama altijd zegt als ze mijn make-up hoek bekijkt, tjonge jonge meid, het lijkt hier wel een drogisterij. Ach ja, in mijn ogen kán je gewoon niet genoeg make-up hebben, er zijn altijd wel een paar producten of kleuren die toch nog echt ontbreken in je stash.. Ik weet heel zeker dat veel vrouwen deze gedachte delen met me!; )

Goed, over naar een heel leuk feit, 32 kleuren en de prijs van het palette is nog geen €10,00!!! Dat komt dus neer op nog geen 0.30cent per oogschaduw! Yey, daar worden we nou blij van! En dan kan ik alvast vertellen, dat dit palette fantastisch qua pigment is…. Opnieuw een pareltje ontdekt..

Alle kleuren hebben een naam gekregen, ik weet dat dit een klein detail is, maar toch vind ik dit leuk. Ik ga alle 32 kleuren hieronder swatchen voor jullie met de naam van de kleur erbij,

Van onder naar boven, in totaal zijn er dus 8 foto’s met alle kleuren. De meeste kleuren in het palette bevat een lichte shimmer, ook zit er een mat zwarte in, dit vind ik altijd super handig want zo kan je  iedere look een stuk zwaarder maken. Ook als je bijvoorbeeld een lijntje wil trekken onder of boven je oog is dit heel handig. Het palet bevat geen kwastje, hier hecht ik persoonlijk ook geen waarde aan. Wel zit er een hele grote spiegel in de deksel, pluspuntje!

IMG_1155

 Van links naar rechts; Paper, Almost There, Smudge, Pure Chocolate.

IMG_1159

 Soft Glow, Uncover, Shimmer Heart, Raw.

IMG_1161

Buff, Barely pink, Universal, Red Night 

IMG_1163

Highlite, Lowlite, Copper Shimmer, Molton Chocolate

IMG_1165

Angel, Golden Night, Medal, Burgandy Nights.

IMG_1167

Unlimited, Gold Digger, Darkest Shimmer, GreenStars

IMG_1169

Brew, Cheerless, Tarnish, Café noir 

IMG_1171

Silver Smoke, Blue Stars, Black Tie, Night

Wat een fantastische kleuren! Toen ik begon met het testen van dit palette, werd ik echt serieus helemaal wild.

Fantastisch, wat een prachtig palette. Vooral voor deze prijs is het een echt toppertje.

Zoals jullie zien heb ik nog ( een beetje ) moeite met goede foto’s maken van swatches.. Ik zit een beetje te prutsen met welk licht nou het beste is, tips zijn erg welkom. Ik blijf ondertussen gewoon proberen!

Ik wens jullie nog een fijne, warme en gezellige avond toe.

Liefs, Wiesje

 

Tags: , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me