Travel

Gepubliceerd op 24 januari 2016 | by Wiesje

MIJN REIS PLANNEN / /  OMDAT IK (BIJNA) ALLES WIL ZIEN.

Hey! In begin 2015 maakte ik een lijstje met trips die ik graag zou willen maken, dit jaar doe ik precies hetzelfde. Want, er is nog zo veel wat ik wil zien & doen..

Allereerst ; London meer en meer ontdekken. Laten we beginnen bij mijn nieuwe thuis. Ik woon in een geweldige stad en ik ben er helemaal verliefd op. Nu heb ik alleen nog zo veel niet gezien van deze stad. Dit is dus een absolute must.

Lissabon; Ja, deze had ik er denk ik vorig jaar ook al opstaan.. Dit lijkt me echt een prachtige stad.

PLS15E

 

Kopenhagen; Precies het zelfde verhaal als bij Lissabon. Sowieso is er in Europa zo onwijs veel moois te zien, ik wil heel Europa zien.

kopenhagen-3

IJsland! Jaaaaa, ik wil zooooo graag naar Ijsland.. Ik heb al wel eens het een en ander opgezocht over dit land, maar het is zeer zeker niet goedkoop… Het lijkt me echt werkelijk waar fantastisch!

ijsland-oktober-2013-129199049_waterval_godafoss_s_jpg

Dublin; Niet ver weg en het lijkt me erg leuk om hier naar toe te gaan, mijn zus is hier geweest en door haar ben ik erg enthousiast geworden.

dublin-ireland

 

New York ; Dit gaat gebeuren in Juni!!!!!! : )

new-york-city

China; Jaaaaa, natuurlijk!!!!!! Dit staat eigenlijk bovenaan mijn verlanglijstje, maar ohhhh ik ben sinds 2 weken dankzij mijn huisgenootje ( die nu weer terug naar China is : ( ) helemaal nieuwsgierig geworden.. De plannen zijn er om begin volgend jaar naar China te gaan & dit te combineren met Thailand.  Ik heb al het een en ander gelezen over dit land en al een aantal plannen genoteerd in mijn boekje. Eerst maar weer eens even wat geld verdienen en daarna kan ik weer eens achter mijn pc kruipen om de tickets te bestellen… ; )

china

Er is nog zo onwijs veel wat ik wil zien, mijn lieve familie gaat in februari naar Edinburgh en ik zou echt onwijs graag mee willen, maar dit gaat me waarschijnlijk niet lukken omdat ik met mijn werk zit. Dat doet toch een klein beetje pijn, maar het is niet anders.. Ik vind het heerlijk om reis plannen te maken, vorig jaar had ik onwijs veel reisjes in het vooruit staan, door mijn verhuizing naar London staat het voor nu allemaal op een wat lager pitje, dit omdat ik natuurlijk eerst maar eens een beetje moet wennen aan deze bizar grote stad, en natuurlijk moet sparen…

https://www.beautybywiesje.nl/travel-is-the-only-thing-you-buy-that-makes-you-richer/

Ik ben benieuwd naar jullie reisplannen!

 

 

Liefs, Wies


About the Author2 Reacties op MIJN REIS PLANNEN / /  OMDAT IK (BIJNA) ALLES WIL ZIEN.

 1. Wilma Schilderman zegt:

  Ik draag je koffer
  ..afgesproken!!

  • Wiesje zegt:

   Nee! Geen koffer dragen, maar mee mag altijd!; ) Maar dan voor de gezelligheid, en niet om mijn spullen te dragen… Haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me