Reviews

Gepubliceerd op 19 januari 2016 | by Wiesje

POWERKICK – 20 X KOFFIESHOTJE IN EEN PILLETJE.

Ik ben een groot fan van koffie, ik ben eigenlijk een beetje ( erg ) verslaafd aan koffie. Als de koffie dan ergens niet te drinken is, ga je opzoek naar iets anders. Hopelijk zelfs nog iets beters. Powerkick Caffeine & Glucose. De nieuwe koffie in een pilletje.

Ik liep met mijn familie in een soort Action winkel in London en vond deze pilletjes in de rekken. Ik vind het eruit zien als zooi, en dat maakt het voor mij alleen maar leuker. Mijn gedachte met dit spul is een beetje  ‘ dit kan nooit goed zijn ‘ .. Maar, het geeft mij extra energie en ik kan er (nog) harder door werken. Hihi!; )

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik had de eerste weken geen koffie tot mijn beschikking en ging dus iedere ochtend voor het werk eerst ergens koffie drinken, vaak was de koffie te waterig of de smaak was niet helemaal mijn ding. Nee, ik miste mijn koffie echt onwijs. De eerste dagen had ik ook gigantisch hoofdpijn, ik weet dat veel mensen in mijn omgeving vinden dat ik een beetje te veel koffie drink, ik ben het daar ook mee eens en door mijn hoofdpijn werd ik dan ook met mijn neus op de feiten gedrukt. Uiteindelijk heb ik de beste mama van de hele wereld en die heeft een fantastisch apparaat voor me gekocht, kort samengevat, ik drink dus weer koffie.

Maar, ik ben nou eenmaal een nieuwsgierig persoon als het gaat om nieuwe producten testen dus toen ik dit doosje pillen zag liggen, besloot ik het direct mee te nemen. Ik gebruik de pillen nu een aantal dagen en het bevalt me hartstikke goed. Ik heb deze pillen nog niet aan mijn healthy BFF Elmi laten zien, dus of dit iets is voor de lange termijn laat ik nog even in het midden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Een tabletje iedere dag geeft mij meer energie en in mijn ogen is het gewoon een koffie shotje. Niks mis mee, je loopt er net ff wat harder door en ik loop iedere avond zonder enkele moeite een dikke 15 km hard. Prima spul! ( Grapje, ik sport nog steeds niet…)

 

Dikke knuffel, Wies

 


About the Author2 Reacties op POWERKICK – 20 X KOFFIESHOTJE IN EEN PILLETJE.

 1. Wilma Schilderman zegt:

  Niet teveel PILLETJES Wies…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me