Fashion

Gepubliceerd op 21 december 2015 | by Wiesje

PERNILLE CORYDON – DE DUIF.

Pernille Corydon, een sieraden merk wat bekend staat om haar pure en subtiele design. Vandaag wil ik jullie graag meer laten zien van dit prachtige merk.

Persoonlijk ben ik een groot fan van eenvoudige sieraden en houd ik van minimalistisch. Je zult me niet erg snel met een grote aanwezige ketting of armband zien lopen & daarom ben ik zo onwijs enthousiast over het merk Pernille Corydon. Zelf heb ik een zilveren slavenarmband met een cirkel in het midden, deze armband past perfect bij mijn horloge & ik draag ze dan ook graag samen.

PERNILLE CORYDON – DE DUIF.

PERNILLE CORYDON – DE DUIF.

De sieraden van de Deense ontwerpster Pernille Corydon geven iedere outfit een elegante en vrouwelijke twist. De sieraden worden met de hand gemaakt in haar atelier in Denemarken. De hele collectie is gemaakt van sterling zilver en bij de gouden collectie is het zilver bedekt met een laagje goud van minimaal 18k.

PERNILLE CORYDON – DE DUIF.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik ben vorige week onwijs verrast door een lieve klant, ik heb namelijk deze armband cadeau gekregen. Onwijs lief en heel erg blij mee.  Het merk is verkrijgbaar bij De Duif mode in Winterswijk. Als je nieuwsgierig geworden bent neem dan zeker eens een kijkje in deze fijne winkel in Winterswijk.

Veel liefs, Wiesje

http://deduifmode.nl/

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me