Fashion

Gepubliceerd op 9 juli 2016 | by Wiesje

DE PERFECTE GARDEROBE – – IK GA HET GOED AANPAKKEN.

Hallo! Ik heb een lijstje samengesteld voor mijn perfecte garderobe. Een ding is zeker, er zal wat aanvulling moeten komen.Ik kan uren naar de vrouwen in London kijken, ze zien er echt vaak prachtig uit en lopen zonder pardon met 10cm high heels over de stoep te paraderen. Met volle verstand kan ik daar dan naar kijken. Nu loop ik zelf ook graag op hakken, maar ben ik ook wel een gemakkelijk mens hoor, als ik even naar de winkel moet kan ik zo in mijn joggers en sneakers de deur uit gaan. Goed, ik heb mijn kast open gegooid, gekeken hoe de zaken er voor staan en de kast snel weer dicht gesmeten. Kortom, hier moet verandering in komen. Ik weet gewoon heel goed wat mijn stijl is, en die is gewoon heel erg saai. Mij vind je in een jeans, top, blazer/ leren jasje. Handtas en een paar hakken. Of sneakers. And thats it. Maar, dat vind ik nou eenmaal mooi… Maar, nu wil ik mijn garderobe een beetje uitbreiden met een aantal items die je eindeloos kan combineren… Zo maakte ik een lijstje;

Als eerste; De perfecte zwarte blazer. Ik heb een hele lang tijd geleden een prachtige zwarte blazer gekocht, ik draag dit ding echt bijna iedere dag en de hele voering is dan ook volledig uitgescheurd, de kleur is niet meer zo intens en er moet gewoon echt een nieuwe komen. Maar dit is nog niet zo makkelijk. Hij moet volledig zwart zijn, schoudervullingen hebben en 1 knoop om de blazer mee te sluiten. Ook mag het model niet te lang zijn, maar ook zeer zeker niet te kort.

img

Ten tweede; De perfecte witte blazer. Precies het zelfde verhaal als hierboven. Mijn twee must-haves jasjes hebben gewoon een upgrade nodig.

2126778712_2_1_1

Ten derde; Een nieuwe goede skinny jeans in blauw en zwart, zonder gaten. Ik heb ongeveer 14 zwarte jeans, maar deze zijn allemaal al oud en veel van deze jeans hebben ook ‘gaten…’ Ik ben daar helemaal klaar mee en deze jeans waren trouwens ook niet echt prijzig. Ik merk gewoon dat ze niet zo lang mooi blijven, en daar ben ik wel een beetje klaar mee…

skinny

Ten vierde; Een kleine (zwart leren ) handtas.. Yakkkkk, dit is een lastige… Ik liep in NY tegen echt een bloedmooie tas aan, maar deze heb ik vervolgens niet meegenomen… Hij was 50% afgeprijsd maar alsnog vrij prijzig, ook was het ongeveer onze eerste ‘echte’ dag in NY en wist ik niet hoeveel geld ik zou gaan uitgeven… Ik heb het vervolgens maar gelaten voor wat het is. Deze tas moet van goed en mooi leer zijn, misschien met een ketting hengsel, met kleine vakjes waar ik ook mijn telefoon en sleutels in kan doen.

712711_in_xl 543611_in_xl

Ten vijfde; Nieuwe sneakers.. Yes! Ik wil nog heel graag een paar nieuwe sneakers erbij… Eerlijk is eerlijk, ik weet echt niet welke…

yopqt6-l-610x610-shoes-grey-nike+running+shoes-nike+shoes-nike+shoes+womens+roshe+runs-nike+shoes+women-fashion-style-casual-running+shoes-nike+roshe+run+running+shoes-sportswear-track+pants

Ten zesde; jeans shortje van One Teaspoon. En die krengen zijn ook weer te duur. Maar, ik vind ze zo leuk! En beter investeren in 1 goede dan 6 prut shortjs… Toch?16902e_hustler_bandits-baseGottegod, ja… Zoals je ziet is het weer een lijst met een flink prijskaartje.. Als jullie trouwens goede tips hebben voor mij wat betreft jeans, let me know! Ik zit zelf te denken aan Levi’s of Guess? Ik heb van Guess wel eens broeken gehad via mijn zus en die zaten echt heerlijk. Ik ben van plan iets meer te gaan sparen voor deze items, zodat ik vervolgens ook heel, heel erg blij ben!

 

Liefs, en een dikke knuffel!


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me