Fashion

Gepubliceerd op 20 november 2016 | by Wiesje

OVERKNEE BOOTS – – OMDAT IK GRAAG OP KLEIN DUIMPJE WIL LIJKEN.

Hoi liefjes! Ik ga niet klagen over dat de winter eraan komt. Nee, ik ben een groot fan van deze tijd want dat betekend dat ik 24-7 in sweaters kan lopen, gigantische winterjassen, overknee laarzen en mijn bad-hair day kan verstoppen in hoeden en mutsen. Kortom, ik ben er gek op.

Nu ben ik al ongeveer vier jaar opzoek naar de perfecte overknee-boots. Zonder overdrijven dit keer. Als ik iets erg graag wil hebben zal ik niet rusten voordat ik het perfecte paar gevonden heb. Dat perfecte paar heb ik al lang en breed gevonden en ongeveer 2 jaar geleden heb ik geprobeerd ze te bestellen vanuit Amerika. Toen ik na ongeveer een halfuur stunten bijna 880,- moest afrekenen, heb ik toch maar vriendelijk bedankt en op het kruisje rechtsboven in het scherm geramd. Man man man, wat een bak geld. En nee, dat gaat ook mij net ff iets te ver.

Maar dat betekend niet dat ik opgeef, ik ben nog steeds aan het zoeken naar het perfecte paar. En waar moet die nou precies aan voldoen Wies? Nou, heel simpel.

-Echt leer / suede.

– Hak van ongeveer 8 tot 10 cm.

– Over de knie (lol)

– Ronde neus, niet de puntig. 

Ja, dit valt allemaal nog wel mee. Maar toch wil het nog niet helemaal vlotten. Zoals ze dat dan zo mooi zeggen. Anyway! Ik heb wel wel een aantal outfit foto’s voor jullie, ik kan niet wachten tot ik deze pareltjes in mijn bezit heb.

 

056ce4c9a0978f9b0646f756ab744d35 215eb72ecb28234f651ee6e192e99f46 jeans-and-over-the-knee-boots over-the-knee-boots-street-style-ideas-for-this-winter-17 953e1629e8524be1a8fc88cd02702abc nyfw-fw15-street-style-camilacoelho-gray-over-the-knee-boots-white-jeans-fringe-poncho 1-chic-black-coat-and-boots-with-denim-jeans

Fijne zondag schatjes! ENJOY.

Liefs <3

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me