Personal

Gepubliceerd op 1 januari 2019 | by Wiesje

OH MY! 2019! GO AND GET IT.

Liefjes! Gelukkig nieuwjaar! Ben jij er klaar voor?! Go and get it girl!Als allereerst wil ik heel graag even wat kwijt, ik heb jullie gemist, maar daarover later meer.
Gelukkig nieuwjaar, ik wens jullie echt een geweldig, fantastisch, liefdevol 2019. Ook hoop ik van harte dat 2018 een fantastisch jaar is geweest voor je, dat je veel nieuwe herinneringen gemaakt hebt, genoten hebt van veel liefde, succes en lekker eten. Al met al kan ik niet geloven dat het alweer een nieuw jaar is, ik heb het idee dat de tijd zo onwijs snel gaat, het is echt ongelofelijk (goh wat klink ik oud…)

Hoe gaat het met de goede voornemens? Zoals altijd, ik ben niet het perfecte voorbeeld wat betreft goede voornemens, ik geloof heilig dat wanneer je iets graag wilt veranderen, je dat direct kunt proberen te veranderen, in plaats van wachten op een nieuw jaar. Maar ik begrijp dat veel andere mensen daar net even wat anders over denken, en dat is prima.

Al met al, heb ik wel een heel aantal rijtje doelen die ik maar wat graag wil bereiken, en ik heb ergens ook even besloten ze iets stiller te houden, ik ben hier al een klein tijdje mee bezig en tot nu toe gaat het redelijk, eentje kan ik trouwens wel met jullie delen en dat is; het uitmesten van mijn kledingkast! <—  Uitkomst is dat ik werkelijk waar nog 1 jeans en 1 flared broekje heb hangen, klein feitje over mij is dat ik nogal extreem ben in opruimen.

Waarom ben ik een beetje stil geweest? Dit is een bijzonder goede vraag, en ik ga eerlijk zijn; ik had het idee dat ik een beetje gefaald had wat betreft mijn schrijven, mijn website. Ik kan niet goed uitleggen waarom en ik ben het ook helemaal niet eens met mijn woordkeuze, want zoals ze altijd zeggen; ‘real failure is when you didn’t try’. Maar soms had ik zo erg het idee dat het niet ging, dan had ik een stuk klaar en dat eindigde in de prullenbak, of ergens in mijn word documenten. We zijn nou eenmaal kritisch en hard voor onszelf.

Maar, iedere keer als ik heel diep nadenk over wat ik het allerliefste doe, dan is dat schrijven. Het klinkt misschien een beetje stoffig, maar dit is wat mij heel erg blij maakt, mijn laptop, mijn eeuwige verhalen en mijn oneindige fantasie die nooit stopt met produceren.

Hier ben ik dan, positief om te focussen op wat mij echt heel erg blij maakt, en mij geen reet aantrekken van wat iemand anders hiervan denkt.

Iemand vertelde mij van de week dat we wat minder kritisch moeten zijn voor onszelf, en dat we vooral gefocust moeten blijven op onze dromen en doelen. Stapje bij stapje vooruit, en vergeet vooral niet te genieten. Want dat is denk ik, toch echt een van de allerbelangrijkste en mooiste dingen.  🙂

Lieve allemaal, bedankt voor het terug komen naar mijn website, bedankt voor het lezen en ik wens jullie een fantastisch 2019. Go and get it!

Much love, X

 

FullSizeRender


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me