Beauty

Gepubliceerd op 11 november 2013 | by Wiesje

Nimue Vitamin C Moisture Mist

Nimue vitamin C  Moisture Mist

We hebben er vast allemaal wel eens last van, een drukke dag met veel verschillende dingen die je moet doen. Weinig tijd om je een beetje op te frissen en je make-up bij te werken. Gelukkig word het ons steeds makkelijker gemaakt met allerlei producten die ons hierbij een handje helpen.

Om te beginnen zal ik eerst wat vertellen over Nimue zelf. Wat houd het merk Nimue precies in?

Nimue staat voor:

Beauty : verbetert de weerstand, bevordert de glans van de huid en geeft een goed gevoel.

Wijsheid: ’s wereld bekendste en meest erkende wetenschappers in de cosmetica, leiders in de geavanceerde huidverzorgingsbehandelingen.

Kracht van magie: verbluffende resultaten en een optimale huidconditie.

Nimue skin technology: voor mensen met een passie voor de meest geavanceerde huidbehandelingen. Nimue gebruikt de term ‘nieuwste generatie derma cosmeceuticals’ voor de omschrijving van producten en behandelingsprotocollen.

Nimue producten bevatten actieve ingrediënten die het vermogen hebben om zichtbare resultaten te boeken. De actieve substanties bestaan uit eerste klas laboratisch ontwikkelde en natuurlijke plantaardige ingrediënten met een therapeutische werking.

De focus hierbij is: het beïnvloeden van het vermogen van de huid om de huidconditie te optimaliseren. De actieve ingrediënten zijn verwerkt in evenwichtige formules

nimueskin

Wat zegt Nimue zelf over de Vitamin C Moisture Mist?

Een nevel die zorgt voor cellulaire verjonging en hydratatie, biedt bescherming tegen licht dat huidveroudering veroorzaakt. Aroma uit komkommer, citroen en sinaasappel, zorgt voor een verfrissend en stimulerend effect op de huid, natuurlijke en veilige UVA-bescherming voor dagelijks gebruik. Antioxidanten en hydraterende eigenschappen ter vermindering van ouder worden, hydraterend en geeft een stralende gloed, de huid voelt gelijkmatiger en gladder aan, het geeft een up-lifting effect en de huid voelt ontspannen aan.

Hoe kan je de mist gebruiken?

Spray de mist direct op het gezicht, sluit je ogen. Je kan de mist gebruiken over je normale producten die je op dat moment op je gezicht hebt. Je kan de mist ook heel goed gebruiken ter fixering van je make-up. Ook kan je de mist gebruiken wanneer je je gezicht een oppepper wilt geven tussendoor, stop de mist in je handtas en spray deze een paar keer per dag over je gezicht.

Ik ben zelf erg tevreden over de Mist van Nimue, het is een heerlijk product om tussendoor te gebruiken. Ik heb een grote fles op mijn make-up tafel staan, deze pak ik altijd om mijn make-up mee te fixeren. Het kleine flesje heb ik standaard in mijn tas zitten. De prijs van de mist is €39.80 voor 140 ml. Een erg grote fles, wanneer deze helemaal op is kan je een navulling aanschaffen voor €34,- ook beter voor het milieu.

In de praktijk waar ik werk wordt ook gewerkt met het merk Nimue, jullie zullen vast nog vaker meer van dit merk tegenkomen op mijn blog. Dit komt doordat ik het een erg prettig en mooi merk vind.

Willen jullie graag nu alvast meer lezen over  Nimue? Kijk dan even op hun website http://nimue.nl/

 

X Wiesje


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me