Reviews

Gepubliceerd op 28 juni 2016 | by Wiesje

NIMUE SKIN TECHNOLOGY – – OM ONZE KOPPIES GLAD EN STRAK TE HOUDEN!

Hey! Oud worden willen we natuurlijk allemaal, maar de tekenen van het ouder worden stellen we het liefst allemaal uit.. Zo lang mogelijk graag! Ik vertel jullie vandaag graag meer over een aantal producten van mijn nog steeds favoriete Skincare merk ooit.Ik ga vandaag een aantal producten van Nimue Skin Technologie laten zien, zoals de meeste van jullie wel weten heb ik een lange tijd met dit merk gewerkt bij Be You Skincare & ben ik er nog steeds trouw aan. Dit komt gewoon doordat ik er simpelweg nog steeds heel erg gek op ben. Ik heb van mijzelf geen makkelijke huid, nooit gehad en dat zal waarschijnlijk ook nooit veranderen, maar met Nimue kan ik het gewoon echt heel goed onder controle houden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURESVandaag als eerste de Cleansing Gel; heel eerlijk gezegd heb ik hier al een keer een vrij uitgebreid artikel over geschreven, ik wil daar dus ook niet weer al te diep op ingaan. Maar, ik ga het even kort toelichten… Stap 1 in de ochtend en stap 1 in de avond.
Wat doet het product? De huid wordt mild geëxfolieerd met de reinigende en milde Cleansing gel, dit product bevat AHA’S en is geschikt voor alle huidsoorten.
De huid word goed gereinigd zonder de normale pH waarde van de huid te verstoren. Het werkt op de cel vernieuwing van de huid en het stimuleert de huid om gezonder te worden. Antioxidant Vitamine E Ester voorkomt vroegtijdige huidveroudering ( YEY!) Hydrateert mild en verwijdert alle make-up en onzuiverheden.
Verpakking; 140ml, prijs  42,- – refill  37,-

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 Conditioner; Het product waar ik echt getrouwd mee ben! Stapje 2 in de ochtend en in de avond.
Dit product is voor mij echt onmisbaar… Wat doet het product? Dit geeft mijn huid echt een geweldig fijn schoon en fris gevoel. Ik ben er zo gek op! Dit product gebruik je nadat je de Cleansing Gel verwijderd hebt van de huid. Het bijzondere aan de conditioner is dat we deze gebruiken met een gaasje in plaats van een watje. Dit zorgt voor een net wat meer ‘peelend effect’ De conditioner is speciaal samengesteld om de verwijdering van dode huidcellen te stimuleren. De Alpha Hydroxy Acids (AHA’S) geven de opperhuid haar stralende glans terug. Een belangrijke stap in de huidverzorging voor het actief herstellen van de huid.
Ook bevat het product essentiële oliën van Tea tree en Petit Grain. Ook echt dus heel goed voor mensen die last hebben van een soms wat onzuivere huid.
Dit product gebruik je niet op de ogen.
Verpakking; 140ml, prijs  42,- – refill  37,-

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Super Hydrating Serum; Dit product is ook zo fantastisch! Oh, ik kan jullie echt allemaal aanraden een Super Hydrating serum aan te schaffen… Dit doet echt ieder koppie goed. Wat doet het product?
Zorgt voor onmiddellijke hydratatie van de huid met een zachte huid als resultaat. Door de huid goed te beschermen wordt een tekort aan vocht voorkomen. Langdurige hydratatie en anti-ageing elementen resulteren in een zachtere, soepelere en gehydrateerde huid.
En dit product is zoooooo fijn! Het voelt echt aan als zijde, trekt supersnel in, plakt niet… Perfect. Het doet je huid zo veel goed. Te gebruiken in plaats van je dag en nachtverzorging, onder je dag of nachtverzorging… Of, als een klein kuurtje. Denk bijvoorbeeld aan tijden als je huid echt even wat droger en gevoeliger is..
Verpakking; 30ml prijs,  77,50,- Erg zuinig in gebruik!

 Ja, ik blijf nog steeds heel trouw aan Nimue. Een heerlijk merk met prachtige producten, je ziet je huid gewoon echt opknappen. Check de website zeker eens www.nimue.nl en mochten jullie een goed Nimue instituut in de Achterhoek zoeken. www.beyouskincare.nl

Link naar het artikel van de Cleansing Gel wat ik eerder al een keer geschreven heb.
https://www.beautybywiesje.nl/nimue-skin-technology-cleansing-gel/

Liefs,
Wiesje.

 

 

 

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me