Beauty

Gepubliceerd op 23 juni 2016 | by Wiesje

MIJN NIEUWE NAGELS. / / DIT HAD IK 10 JAAR EERDER MOETEN DOEN

Hey. De een wordt ermee in de wieg gesmeten… De ander moet ervoor naar de salon. Ik had van mijzelf nou niet echt een partij mooie nagels, maar.. Ik heb ze gekocht!

En nu is dit echt typisch een ontdekking waarvan ik denk, had ik dit maar 10 jaar eerder gedaan. Want man man man wat zagen mijn nagels er altijd verlept uit.. Ik heb nou  eenmaal hele korte vingers en kleine handen, kleine worstjes.. En dan van die korte nagels erop, nee.. Ik was daar niet helemaal over te spreken. Totdat ik natuurlijk begin dit jaar kwam te werken in een salon waar ze ook nagels deden. Vanaf dag 1 zat ik al op de stoel en probeerde ik van alles uit, ik wilde alles op mijn nagels, van gel lak, acryl powder en gel powder tot nailart. Ze hebben alles erop gesmeten. Nu is nail art trouwens echt helemaal niks voor mij, maar toch leuk om een keer te probren.

Nu heb ik inmiddels ook al geswitcht van vorm, ik begon eerst met een klein beetje rechte nagels en de laatste keer wilde ik ze graag wat ronder hebben zodat ze een beetje soft in een punt lopen, en dit is helemaal mijn ding jongens!

IMG_9434 IMG_9463

Afgelopen maandag heb ik weer een nieuwe set Acryl gedaan en ze vervolgens laten lakken met een hele natuurlijke kleur… Het leuke aan deze nagels is dat je zelf thuis heel easy met de kleur kan switchen, als je er genoeg van hebt dan gooi je er gewoon een andere kleur overheen, wel met nagellakremover zonder aceton, anders heb je een klein probleem! : )
Kan ik jullie vertellen uit eigen ervaring….

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik laat mijne ongeveer iedere 3 weken weer bijvullen, kan ook eerder.. Voor mij is langer ertussen laten zitten geen optie.. Dat ziet er echt heel verschrikkelijk uit.
Yes! Ik ben blij met mijn nieuwe nagels, als je het mij vraagt staat dit een stuk beter dan die afgekauwde, vage stompjes die ik eerst had.

XX Wiesje.

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me