Beauty

Gepubliceerd op 16 februari 2016 | by Wiesje

NEW IN : MAC MEHR LIPSTICK.

Hoi! Kijk verder om mijn nieuwe lief te zien!Ik kwam deze lipstick op het vliegveld tegen toen ik van Schotland terug naar huis vloog, en omdat ik toch een beetje verdrietig was omdat ik doei moest zeggen tegen mijn familie kon ik het niet laten een nieuwe lipstick mee te nemen…. Ja, ik zoek een klein excuus! Ik heb namelijk al een oneindig lijstje samengesteld met producten die ik ga shoppen in New York.. Maar dit is pas in juni, dus ik heb nog even…  ; )

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Deze MAC lipstick in de kleur Mehr is matte en de kleur is echt perfect voor iedere dag.. Hij is niet te opvallend en geeft je eigen lippen echt een super mooie kleur. Ik ben helemaal weg van dit soort  ‘oud roze’ tinten. Het enige nadeel is dat ik op dit moment een klein beetje droge lippen heb, waardoor de schilfertjes wat meer opvallen :(…. Ach ja, we gooien er deze week even wat vaker een scrubje tegenaan en dan kunnen we we er weer tegen!

IMG_6354

Sorry voor de slechte kwaliteit liefjes… iPhone selfie!: (

IMG_6191

De prijs van de MAC lipstick is 21,- euro en op het vliegveld heb ik er 13 pond voor betaald. Ik ben een groot fan van MAC lipsticks, het liefst koop ik alle kleuren. Ze zijn zooooo mooi!

 

Liefs, Wies

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me