Travel

Gepubliceerd op 9 oktober 2015 | by Wiesje

MIJN REISJES VAN 2015.

Hey! Begin 2015 heb ik een lijstje gemaakt met bepaalde landen en steden die ik erg graag nog eens zou willen zien. Het leek me leuk om nu opnieuw een lijstje te maken met de bestemmingen die ik allemaal al heb mogen bezoeken het afgelopen jaar.

Sommige steden stonden inderdaad op mijn lijstje, andere zijn er last minute bij gekomen..Allereerst is dit de link naar het artikel waar ik hierboven over vertelde ; https://www.beautybywiesje.nl/travel-is-the-only-thing-you-buy-that-makes-you-richer/

Want nee, goede voornemens heb ik nooit. Dat vind ik de grootste bullshit die ik me maar kan bedenken, maar steden bezoeken daarin tegen wél! En ik maak er maar wat graag lijstjes van, voor mijzelf ( om te sparen ) en om alvast een beetje bij weg te kunnen dromen.

Allereerst ben ik in januari begonnen met Amsterdam met mijn zus, hoef ik denk ik niks aan toe te voegen. Super leuk.
In februari ben ik samen met mijn mama en mijn zus naar Hoorn geweest, dit hebben we ons mams cadeau gedaan voor haar b-day!

Vervolgens was in april Warschau aan de beurt, samen met mijn partner in crime. Wat een geweldige stad! Helemaal verliefd. Prachtig, zou zo weer terug gaan.. Maar dan eerst Krakau!

IMG_6468

Mei – dit was erg luxe… Eerst 4 dagen naar het altijd mooie Parijs, hier kwam ik dinsdags van terug en ik vloog woensdag in de middag samen met mijn beste vriendinnetje Elmi door naar Milaan! Hier werd ik ook 24, heel erg leuk! Geweldig fijne dagen gehad met haar. Veel shoppen, winkelen, eten en op boevenpad gaan!

 

IMG_7159

IMG_7150

milaan

Stockholm – mijn verjaardagscadeau… Ik weet het, een belachelijk gaaf cadeau! Misschien raden jullie het al, samen met mijn zus… Dit was in de maand juni.

IMG_9687

In augustus ging ik naar Oostenrijk! Mijn allereerste keer in Oostenrijk en ik heb het echt heel erg fijn gehad. Prachtig land.

IMG_1114

Begin september vloog ik in mijn eentje richting Londen! 4 dagen in mijn eentje, hier heb ik ook een apart artikel over geschreven. ( Met veel foto’s.)

IMG_1688

Uiteindelijk ben ik een week later naar Letland gevlogen.. Om daar de hoofdstad Riga te bezoeken! Erg mooie stad, heel erg lekker eten en we hadden geluk met het weer, dit was echt super deze dagen.

IMG_1947

IMG_1948

Wauw! Wat een luxe jaar, já.. Ik heb echt heel erg veel mooie plekken kunnen zien dit jaar, wanneer ik dit artikel typ ben ik echt heel erg blij, ik ben een zeer gelukkig vrouw! Dit besef ik me nu weer eventjes heel bewust..

Ik merk dat ik heel erg blij word van het zien van zoveel verschillende steden. Het is prachtig om nieuwe plekken te zien, op nieuwe plekken te wandelen, te slapen en te eten. En vooral met mensen met wie je erg graag bent.

Natuurlijk heb ik nog steeds een lijstje met plekken die ik nog graag wil bezoeken, maar dit in een ander artikel….

Liefs van mij, Wiesje.


About the Author2 Reacties op MIJN REISJES VAN 2015.

 1. Angelique zegt:

  Wat mooi dat je dit hebt kunnen doen!
  Lekker blijven genieten hoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me