Beauty

Gepubliceerd op 28 oktober 2015 | by Wiesje

MIJN BEAUTY WISHLIST!

Hoi! Ik ben een groot liefhebber van lijstjes maken, vandaag deel ik mijn beauty wishlist met jullie! <3

Ik heb altijd een aantal producten op mijn wishlist staan, kleding, reisjes ( telt dit ook mee?) en natuurlijk ook beauty producten.. Het leek me leuk om mijn wishlist met jullie te delen. De lijst is niet heel erg lang maar hier ben ik juist erg blij om. Overzichtelijk ; )

De prijzen van de producten liggen over het algemeen allemaal wat hoger, maar dit zijn toch wel écht producten waar ik al een lange tijd benieuwd naar ben.. Vaak liggen de producten in mijn winkelmandje en uiteindelijk kies ik er toch voor om ze niet mee te nemen. Nu ik de producten weer uitgezocht heb en in dit artikel geplaatst heb, kriebelt het aan alle kanten! Yeeey, ik wil shoppen!

Anastasia-Contour-Kit

Anastasia contour kit, prijs 54,95

Bobbi_Brown-Blush-Brightening_Brick

Bobbi Brown blush prijs 49,-

 

clarisonic2

Clarisonic! Prijs, 200,- ( oeps )

MAC-Foundation-Studio_Face_And_Body

MAC face & body 50ml prijs 29,-

mac-lip-pencil-soar

Lipliner MAC kleur – Soar prijs 15,50,-

Smashbox-Primer-Photo_Finish_Primer_Water

Smashbox Photo Finish Primer Water 33,50

touche-eclat-yves-saint-laurent

Touche Éclat Yves Saint Laurent prijs ; 37,95

 

Oh, wat een prachtige producten, toch? Ik ga er nog maar eens een nachtje over slapen!

Liefs, Wiesje


About the AuthorOne Response to MIJN BEAUTY WISHLIST!

 1. Angelique zegt:

  Wat een leuk lijstje heb je!
  Mac face & body is een mooi product, maar geeft niet veel dekking. Ik vind het wel heel fijn op warme dagen. Het maakt je huid net even iets mooier. Ook met een tint die ietsje donkerder dan je huid is, kom je mee weg. Deze blijft ook goed zitten.

  Heb gisteren de mac Waterweight spf 30 gekocht en vandaag maar eens geponeerd. Ook deze geeft een wat lichtere dekking, maar wel net iets meer dan de face & body. Mijn huid lijkt mooi met deze foundation. Het geeft een lichte glans, iets minder dan face & body. Zelf hoef ik het niet af te poederen, maar mensen met een wat vettere huid zouden dit wel kunnen doen.

  Ook deze is een echte aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me