Lifestyle

Gepubliceerd op 3 juli 2015 | by Wiesje

DEZE VROUW IS EEN BAAS.

Dit filmpje moet ik gewoon delen met jullie. Sterker nog, ik schrijf er een compleet artikel over.

Dat beautybloggers het niet altijd makkelijk hebben blijkt wel wanneer je de comments leest die onder een foto of video geplaatst worden.. Negen van de tien keer zijn deze reacties echt pure haat. Er word maar wat vaak wat gezegd over het uiterlijk van deze meid, of dit nou over haar lichaam of gezicht gaat… Ik zit het echt vaak met afschuw te bekijken en snap niet waar deze mensen het lef vandaan halen om vanachter de pc zulke vervelende dingen te versturen naar deze meiden die hun hobby graag delen met andere mensen…

Soms gaat dit echt veel te ver, zo had laatst de beroemde beauty-blogger Em foto’s geplaatst waar ze zonder make-up te zien is, Em zegt zelf dat ze al jaren met een Acne huid kampt en runt een succesvolle beautyblog. De reacties die ze op deze foto’s kreeg zijn echt meer dan bizar. Mensen noemen haar lelijk en vies. Ik vind dit echt onbegrijpelijk, vooral omdat ik inmiddels al meer dan vijf jaar werk in een praktijk voor huidverbetering en zelf ontzettend veel Acne behandelingen uitvoer, ik weet wat het met de mensen doet als je te maken hebt met een slechte huid. Welke leeftijd dan ook, het speelt in het dagelijks leven een ontzettend grote rol en het maakt je vaak onzeker. Daar komt bij dat ik zelf ook absoluut niet gezegend ben met een mooie en gladde huid. Helaas heb ik zelf ook met Acne te maken op mijn rug, gelaat en decolleté.
Nu heb ik het geluk dat ik natuurlijk in een praktijk werk waar we de juiste middelen aanbieden om de huid ontzettend te verbeteren, maar wanneer ik een slechte dag heb wat betreft mijn huid kan ik mij daar ook zeker onzeker over voelen. Ook met het dragen van blote ruggen wat betreft kleding voel ik mij niet prettig, omdat ik gewoon weet dat mijn rug niet glad is en er veel vlekjes op zitten. Ik kan me dan heel goed voorstellen dat het echt verschrikkelijk is om te moeten dealen met de reacties die deze meid allemaal over zich heen heeft gekregen.

Uiteindelijk besloot ze om het er niet bij te laten zitten en plaatste ze echt een Ge-wel-dig filmpje, dit is een meid met ballen! Geweldig, ik heb het filmpje meerdere malen gekeken en deze meid heeft mijn hart gestolen. Ik wil haar echt een knuffel geven, het is bizar dat mensen er niet bij nadenken voordat ze zulke harde dingen uitkramen, het kan een ander zo ontzettend kwetsen. En daar komt bij dat ik het ook nog eens heel erg triest vind dat ze deze houding aannemen vanachter de PC. Het is natuurlijk een ontzettende makkelijke manier om jaloerse en gemene opmerkingen te maken, maar alsjeblieft laten wij vrouwen elkaar juist omhoog tillen in plaats van neer proberen te halen. Uiteindelijk zal het dit allemaal toch een stuk leuker maken?

Liefs van mij.


About the Author4 Reacties op DEZE VROUW IS EEN BAAS.

 1. Elske zegt:

  Heel mooi dat je hier ook aandacht aan geeft Wiesje! Het filmpje heeft mij ook echt geraakt, poeh dat gedoe met je huid ken ik ook maar al te goed, af en toe is het gewoon drama. Ik vind het dan juist super krachtig dat deze meid haar kwetsbaarheid durft te tonen om ook anderen een hart onder de riem te steken. Je bent niet alleen.. Ik ben het dan ook VOLLEDIG met je eens dat wij meiden elkaar juist omhoog moeten helpen i.p.v. onderuit halen. Dan kan Beyonce nog wel eens gelijk krijgen met: Who run the world? GIRLS! 😉
  Xx

  • Wiesje zegt:

   Bedankt voor je lieve reactie Elske! Inderdaad een heel heftig filmpje.. Het is zo jammer dat vrouwen onderling zo onwijs kunnen haten.

   Beyonce heeft absoluut gelijk! Helemaal mee eens!; )

   Liefs, X

 2. Angelique zegt:

  Respect! Groot respect voor deze vrouw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me