Travel

Gepubliceerd op 12 juli 2015 | by Wiesje

DE MEEST PRACHTIGE PLEKKEN.

Ga er maar goed voor zitten, ik heb voor jullie een aantal geweldige plekken op een rij gezet… Waar ik stuk voor stuk naar toe wil.

Ohhhhh wat zijn er toch veel mooie plekken op de wereld… Ik volg verschillende reis blogs via instagram en deze mensen bekogelen mij met de meest fantastische plekken op aarde. Wauw, geweldig. Ik kan er echt bij wegdromen, wat zou ik toch graag al deze plekken willen bezoeken.. Wat is er veel en wat is het allemaal mooi.. En dan te bedenken dat je het alleen maar ziet op het scherm van je telefoon of pc. Kijk snel mee naar deze bijzondere plekken!

Oh ja, en nog een klein cadeautje op het einde…..

aeaeg aerea akeae aoefhe jkhjik Naamloos pa se

Hier komt het cadeautje; HEBBEN!!!!!

leiaaa

Omygod. Wat ben ik toch gek op honden. Geef mij een foto als deze en ik ben echt helemaal verliefd.. Wat een lief beestje, dit wil je toch bij je in huis hebben?

Ik hoop dat jullie net zo blij van worden van dit soort prachtige foto’s als dat ik doe! Ik kan niet wachten om een artikel te schrijven over een plek van deze foto’s…. Want wat zou ik deze plekken graag met eigen ogen willen zien.

Liefs van mij.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me