Fashion

Gepubliceerd op 7 december 2013 | by Wiesje

Mango lookbook december 2013

MANGO lookbook december.

Het lookbook van een van mijn favo winkels, Mango moet ik aan jullie laten zien. Ik zou het helemaal niet erg vinden als het hele lookbook in 1 rechte lijn in mijn kast komt te liggen. Wat een mooie dingen zitten er tussen.

manb agi 2

mango 2

mango 3

mango 4

mango 6

mango 7mango 76mangoo

mango lookbook 1

 

Het zijn veel zwart-wit-grijs tinten die je ziet in het lookbook. Precies waar ik van houd. Het leren gilet was liefde op het eerste gezicht. Heel erg mooi. Je kan het lookbook bekijken op www.mango.com en wanneer het je bevalt, meteen naar je toe laten komen.. ; )

 

Fijne zondag<3

 

X Wiesje

Tags: ,


About the AuthorOne Response to Mango lookbook december 2013

 1. Tessa zegt:

  Wat een fijne items, vooral mooie jurken met de diepe ‘plunge neckline’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me