Reviews

Gepubliceerd op 11 maart 2016 | by Wiesje

MACADAMIA OIL EXTRACT HAIR MASK.

Haar wat van een kilometer afstand al glanst als een echte parel. Hopsa! Give it to me!Voor de trouwe lezers en de mensen die mij persoonlijk kennen, weten dat ik absoluut geen glanzend haar heb. Mijn haar lijkt vaak op een bos stro en is erg dik en veel. Ik heb een grote kop met haar, zoals we dat noemen. Dit heb ik van mijn papa ( Ja echt hoor!)……

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik verzorg mijn haar graag heel erg goed en doordat mijn haar lang is en wat stug van nature, ben ik haast verplicht om er omgerekend ongeveer een ton aan goede producten in te gooien. Dan nog ben ik vaak niet helemaal tevreden.. Maar dat terzijde. Ik sta altijd open voor nieuwe producten en test ze natuurlijk maar wat graag uit. Nu liep ik afgelopen maandag op mijn vrije dag even in de stad en liep ik tegen wat leuke beauty producten aan die ik nog niet eerder gezien had. Zo ook dit Macadamia Oil Extract Hair Mask. Een hele mond vol en toen ik de pot zag staan besloot ik het direct een kans te geven. Voor de prijs hoefde ik het in ieder geval niet te laten.

Hoe werkt dit masker? Easy, het is zoals alle andere haar maskers, je wast je haar met shampoo en eventueel conditioner, maak je haar een klein beetje droog met een handdoek, breng het masker in de punten van je haar aan, ( niet op je hoofdhuid.) Geef het ongeveer een minuut of 10 de tijd en spoel het daarna goed uit. Voila! Glanzend koppie!

Wat ik ook weleens doe is het masker voor het wassen in mijn haarpunten aanbrengen, ik breng het ruim aan op mijn haarpunten, laat het ongeveer een uur intrekken en ga daarna onder de douche. Ik was mijn haar daarna met shampoo en conditioner en op de een of andere manier is dit mijn persoonlijke voorkeur van een haarmasker.. Maar, dit is natuurlijk persoonlijk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hoe bevalt dit masker mij? Ik ben er eerlijk gezegd erg over te spreken, ik merk dat mijn haren na dit masker goed aanvoelen, vol en glanzend. Het lijkt dan altijd alsof de punten er ook weer gezonder uit zien.. Dit masker is speciaal geschikt voor alle vrouwen / mannen die last hebben van wat meer beschadigd en droog haar Ik heb even het internet gecheckt en dit merk is niet alleen in UK verkrijgbaar, maar wereldwijd. Ik betaalde omgerekend ongeveer 3,50,-   voor het masker en de inhoud is 250ml.  Koopje!

Liefs, Wiesje.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me