Beauty

Gepubliceerd op 6 november 2013 | by Wiesje

MAC Mineralize skinfinish: Scene to be seen.

MAC Mineralize Skinfinish, Scene to be seen.

Als ik 1 make-up product moet kiezen waar ik het allermeest fan van ben, is dat zeker weten blush. Ik gebruik het iedere dag, zonder ga ik de deur niet uit. Wanneer ik geen blush draag voel ik me kaal. Jullie kunnen je dan ook vast wel voorstellen dat ik er van houd om nieuwe blushes te kopen en uit te proberen.. Sinds kort is er een product bijgekomen, waar ik absoluut een fan van ben..

Sinds kort gebruik ik ook in combinatie met mijn blush, een highlighter. Sinds ik de highligter ontdekt heb en heb gezien hoe fantastisch deze combinatie is, gebruik ik het iedere dag. Ik ben een absoluut fan van de MAC mineralize skinfinishes.

Afgelopen weekend was ik met mijn zus in de stad en natuurlijk liepen we even de Bijenkorf binnen om te kijken bij de MAC counter, en jullie raden het al, ik ben niet met lege handen naar buiten gegaan.

 

P1080521

Mijn oog viel meteen op deze Mineralize Skinfinish, Scene to be Seen van de Divine Night Holiday colour collectie. Ik kan jullie meteen vertellen, dit is momenteel echt de allermooiste Skinfish in mijn stash. Hij ziet er in het doosje geweldig uit, op de huid is die pas echt prachtig. Hij geeft echt een erg mooie, diepe kleur. Deze Skinfinish kan je ook zonder blush gebruiken, daarvoor heeft die genoeg pigment. Persoonlijk meng ik deze graag met een mooie blush.

Hieronder zal ik jullie de swatches laten zien.

P1080531

Links de kleur die voor het grootste gedeelte in de verpakking zit, rechts zie je de kleur die in het vierkantje zit. Hier worden wij toch heel blij van!

P1080534

Helemaal rechts zie je de lichtste kleur, deze zit in het kleine ‘vierkantje’ van de skinfinish een kleur die een beetje aan de perzikachtige tint is. De middelste kleur is de kleur die eromheen zit in de verpakking, deze neigt iets meer naar de roze kant. Links zie je beide kleuren door elkaar heen.

P1080517

 

Momenteel zijn de producten van de Divine Night holiday colour collectie te koop in de MAC counters & MAC webshop, maar wees er snel bij. Het is namelijk een limited edition, en de producten kunnen erg snel gaan. Er zijn nog twee andere kleuren verkrijgbaar, namelijk Centre of attention en Perfectly poised. Ik nam deze middag ook een nieuwe blush van MAC mee, een review van deze blush volgt nog.

Voor de Mineralize Skinfinish betaal je €29,50,- het product bevat 7.5 gram.

Hebben jullie ook een speciaal make-up product wat jullie echt niet kunnen missen?

 

X Wiesje.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me