Travel

Gepubliceerd op 9 september 2015 | by Wiesje

LOVELY LONDON 2.0

Mijn laatste foto artikel van mijn Londen tripje van het afgelopen weekend!

Ik kan het niet laten om nog een artikel te plaatsen met de rest van mijn foto’s, ik vond het persoonlijk ook te veel foto’s om in 1 keer te plaatsen in een artikel.. Vandaag mijn laatste foto’s van dit fijne weekend, kijk snel mee naar wat ik allemaal heb bekeken en heb gedaan.

Eenmaal mijn koffertje uitgepakt en de spulletjes gewassen kan ik mijn koffer bijna weer direct opnieuw inpakken, aanstaande weekend vlieg ik namelijk naar Letland, om de hoofdstad Riga te bezoeken. Ik ben echt heel erg benieuwd en heb eerlijk gezegd geen enkele verwachting van deze stad, puur omdat ik echt niet weet wat ik kan en moet verwachten. Wat ik zoal lees op internet beloofd het veel goeds, ik ben benieuwd! Ook bij deze trip zal ik natuurlijk weer foto’s gaan schieten en deze waarschijnlijk ook online zetten.

IMG_1699

but fiiiiiiiirst let me take a selfie

IMG_1759

Mooi!: )

IMG_1761

In de haven, ik ben gek op die gigantische, geweldig grote boten.

IMG_1765

Notting Hill gate

IMG_1766

<3

IMG_1769

Ah lief! Tijd voor lunch

IMG_1776

Hoort er een beetje bij, geen wisseling van de wacht gezien. Dat vind ik eerlijk gezegd niet echt boeiend… Ik ben altijd zo benieuwd wat die mensen nou de hele dag denken als ze daar zo staan. Een tijd lang alleen maar voor zich uit te staren.

IMG_1777

<3<3

IMG_1788

Aaaah, die pootjes! Zo lief! Je ziet ze heel erg veel in de parken en ze komen zo naar je toe, oké deze schrok misschien een beetje van mij..

IMG_1797

Dit was echt een hele mooie dag.

IMG_1803

Mensen op de fiets in Londen, ik weet niet of ze levensmoe zijn. Maar ik ga toch echt liever lopen.

IMG_1807

jongens het houd maar niet op, zo veel schoonheid!

IMG_1812

Biiiiggieeeebennieeee

IMG_1814

Heel veel lekker fruit op!

IMG_1839

Koffie in het park. Fijne zondag.

IMG_1844

Mac Donalds op in het park, nog betere zondag! ; )

IMG_1798 IMG_1799 IMG_1801 IMG_1808

Bedankt voor het kijken en een knuffel van mij<3

Liefs, Wies


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me