Beauty

Gepubliceerd op 15 juli 2016 | by Wiesje

L’OREAL PARIS INFALLIBLE 24-MATTE FOUNDATION.

Hoi! Ik heb de afgelopen jaren al heel, heel veel foundations uitgetest… Negen van de tien keer schrijf ik er niet over, omdat ik het simpelweg de moeite niet waard vind. Vandaag is dat niet het geval! Ik stel aan jullie voor;Welkom, L’oreal Paris Infallible 24-matte foundation. Tjonge, een hele bek vol. Maar, dan heb je ook wat! Ik had een behoorlijke voorraad meegenomen in mijn koffer richting Engeland, maar ik ben nou eenmaal een grootgebruiker, hierdoor moest de zoektocht naar een nieuwe foundation weer gestart worden. Ik moet zeggen dat op het moment dat ik een nieuwe foundation nodig had, mijn huid wat slechter was dan dat deze op dit moment is…
Wat waren mijn eisen?
Dekking; Goed, geen plamuur maar ook zeker niet te licht. Mijn pukkeltjes moeten er onder komen. Helaas.
Kleur; Licht. In Engeland geen probleem, ik pas er prima tussen met mijn witte kop.
Prijs; Tsja… Ik had in mijn hoofd, maximaal 40 pond. Ik weet het, best wel veel geld.
Verpakking; Ik ben niet zo gek op glas, dus een plastic pot/tube zou perfect zijn.
Houdbaarheid; Het liefst een waar ik niet al te veel maar naar om hoef te kijken. Ik vind het heel prettig als ik op een product kan vertrouwen, geen 1 product blijft de hele dag muurvast zitten, maar een uur of 6 zal toch echt wel heel fijn zijn…

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Uitendelijk kwam ik naar heel veel speuren in de schappen uit bij de Infallible 24h-matte van L’oreal Paris! Ik gebruik deze foundation nu al een kleine maand, en ik kan je zeggen… Ik ben echt helemaal om. Op het moment dat ik de foundation kocht was er een actie, 3 producten halen 2 betalen, ik kocht 2 tubes van de foundation en een primer, (daarover later meer…) Maar, wat een heerlijk product! De dekking is echt super fijn, niet te plamuurachtig en als je deze opbrengt met een stippling-brush of beautyblender krijg je alsnog een heel mooi effect, de kleur 11 Vanilla is perfect voor mij, misschien in de zomer wat te licht, maar dan kan ik een bronzer gebruiken.

De prijs, 7,99!!!!!(pond) de verpakking is 35ml, dit is ook nog 0,5 ml meer dan de meeste foundations.

De verpakking is echt perfect, een plastic tube met een draaidopje, ideaal mee te nemen en handig te doseren.

De houdbaarheid is ook echt heel erg prettig, ik had deze foundation ook mee naar NYC waar het over de 30,- graden was en het bleef echt prima op zijn plek. Ik ben er echt, echt heel erg over te spreken. Een top product.

Ja, deze foundation doet echt alles wat het beloofd. Voor mijn huid in ieder geval echt super goed geschikt, mocht je een oudere huid hebben of een huid die wat droger en gevoeliger is, is dit denk ik niet het product voor je.. Maar, voor de meiden met een iets vetter koppie en af en toe wat onzuiverheden, ik kan deze foundation echt aanraden!

Heel veel liefs, Wiesje.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me