Beauty

Gepubliceerd op 8 december 2014 | by Wiesje

Londen heeft mijn hart gestolen.

Londen heeft echt mijn hart gestolen, wat een prachtige stad is dat. Afgelopen weekend mocht ik er weer van genieten en ik heb natuurlijk een klein beetje geshopt. Ja, echt een klein beetje..

Graag wil ik jullie mijn aankoopjes ( wat alleen maar make-up en wat boeken zijn ) laten zien. Het is ongelofelijk, zo weinig heb ik eerlijk gezegd nog nooit gekocht. Dit kwam denk ik ook omdat de mannen erbij waren, mijn zus en ik wilden ze niet al te lang in de kou laten wachten, of in een OVER-volle winkel. Want wat was het druk…. Natuurlijk met hier en daar wat sale en de kerst in het vooruitzicht zijn mensen al volop inkopen aan het doen.

De grote winkelstraten waren zo mooi versierd, met allerlei lampjes, bomen en zelfs nepsneeuw! Wauw, ik werd echt helemaal wild toen ik dat zag. Hoe gaaf is dat?!

Natuurlijk ben ik wel de Superdrug en Boots in gerend. Boots was ik eigenlijk heel snel klaar, geen bijzondere merken en de prijzen waren ook niet denderend. Superdrug daarin tegen werd ik serieus net als bij de nepsneeuw, helemaal wild. Wat een geweldige zaak is dat. Ik kan er echt uren rondlopen, zonder overdrijven. Geef mij een lunchpakket mee en je ziet me de hele middag niet meer terug. Maar om de mannen ook naar het zin te maken, heb ik het in denk ik, in een halfuur allemaal kunnen redden.foto (73)

Nu wil ik jullie graag mijn aankoopjes laten zien, ik kon niet kiezen. Dus kocht ik alle 4 de oogschaduwpaletten, en de prachtige highlighter. Ik ga deze producten allemaal 1 voor 1 in een apart artikel reviewen.

Kijk die chocoladereep hieronder!!! Alleen om de verpakking lag het palette al in mijn winkelmandje!!

foto (71)

foto (70)

Ja, Londen is geweldig. Mijn zus en ik hebben alweer besproken om in 2015 nog een keer een ticketje te boeken en weer terug te gaan, ditmaal met ons 2, en misschien ons mamsie erbij. Dan gaat het diehard shoppen worden..

Maar.. Quality time met je familie is natuurlijk ook absoluut helemaal geweldig.

Kus van Mij!
X

Tags: , , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me