Beauty

Gepubliceerd op 27 november 2014 | by Wiesje

L’Occitane Arlésienne,

L’Occitane Arlésienne,

Vandaag deel ik graag met jullie de nieuwe campagne van L’Occitane Arlésienne, de nieuwe lijn bestaat uit een parfum, handcrème, body olie, shower crème en meer.

L’Occitane heeft zich laten inspireren door de prachtige, stralende vrouw, Arlésienne, door middel van de nieuwe parfum met een unieke bloemengeur willen ze deze krachtige vrouw eren.

Deze vrouw staat bekend om haar krachtige karakter, ze stimuleert de creativiteit en inspireert kunstenaars zoals Van Gogh en Picasso.

Deze vrouw laat een duidelijk spoor van haar aanwezigheid achter. Je kunt de fluistering van haar kleding nog horen, de zachte geur van haar nieuwe parfum nog ruiken. Drie bloemige noten, die elk een van haar karaktertrekken vertegenwoordigen, komen samen: het vurige temperament van saffraan, de gratie van de roos, het mysterie van het viooltje. De topnoten belichamen sprankelende kleuren en joie de vivre. De stralende en kostbare saffraanbloem in volle bloei introduceert zijn sensuele, gepeperde en kruidige noten. De Grasseroos is elegant en moeilijk te temmen. In het hart van dit parfum wordt deze geur versterkt door enkele takjes lelietjes-van-dalen. Het viooltje zorgt voor een sensoriële witte houtnoot, die je omhult met zijn warmte.

De topnoten van deze geur zijn Safraan en mandarijn.
De hartnoten, roos en lelietje-van-dalen.
En de basisnoten zijn viool, sandelhout, en tonkaboon.

Wat ik zelf heel erg leuk vind, is dat L’OCCITANE  de lijn heel compleet gemaakt heeft. Ze hebben echt aan alles gedacht, er zit een gezichtspoeder bij, een handcrème met de geur van de nieuwe parfum, een shower cream, body olie en een lippenbalsem, super compleet en heel luxe. Er is zelfs een geurkaars en haar-mist verkrijgbaar.

 

Arlesienne-beauty-milk Arlesienne-body-oil Arlesienne-handcream Arlesienne-parfum Arlesienne-perfumed-candle Arlesienne-perfumed-soap Arlesienne-shower-cream

Hieronder heb ik de prijzen voor jullie op een rijtje gezet met de hoeveelheid van het product.

Arlésienne Eau de Toilette 75ml € 50,00
Arlésienne Shower cream 250ml € 14,50
Arlésienne Beauty milk 250ml € 23,00
Arlésienne Body Oil 75ml €28,00
Arlésienne Hairmist 50ml €17,00
Arlésienne Solid Perfume 10g €9,00
Arlésienne Gorgeous lips 12ml €7,50
Arlésienne Velvet handcream 30ml €7,50
Arlésienne Beautyfying Powder 9g €33,00
Arlésienne perfumed soap 50g €3,50
Arlésienne Perfumed Candle 190g €28,00

 

Persoonlijk ben ik in ieder geval al een groot fan van de verpakkingen, heel chique en klassiek.
De Arlésienne producten zijn verkrijgbaar vanaf eind oktober in de L’Occitane boetieks en op www.loccitane.nl

De feestdagen komen er natuurlijk al bijna aan… Ik denk dat een van deze mooie producten ons vrouwen heel erg blij maakt, toch?; )

Fijne avond,

Liefs, Wiesje

Tags: ,


About the Author2 Reacties op L’Occitane Arlésienne,

 1. Mara zegt:

  Ziet er super mooi uit vind ik en de prijzen vallen reuze mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me