Lifestyle

Gepubliceerd op 15 maart 2015 | by Wiesje

LOAVIES HOME ARTIKELEN

Ik merk aan mezelf dat ik steeds meer naar dingen aan het kijken ben voor mijn toekomstige paleisje. Nu heeft de altijd leuke website www.loavies.nl niet alleen erg leuke kleding online, sinds een tijdje hebben ze het assortiment uitgebreid met ‘home artikelen’. Om meteen te beginnen met mijn persoonlijke favoriet, de prachtige Fashion boeken. Wauw, deze boeken koop je niet alleen omdat ze prachtig zijn om te lezen maar ook omdat het een prachtig item in je woning is.. Ik zie al helemaal voor me hoe ik deze items wil gaan gebruiken in mijn paleis.

book clock loavies

Boock clock, € 29.95

chanel boek loavies

Chanel boek € 29,95

coffee blikje

Koffie blik €12,95

fruitschaal loavies

Fruitschaal €14,95

grijs krukje loavies

Grijs krukje €19,95

kate moss

Kate Moss €79,95

keuken rek

Keuken rekje € 34,95

kussen loavies

Kussen €  24,95

little black book

Sofie Valkiers! Little Black Book, €  29,95

mario testino

Mario Testino in your Face € 51,95

veren kussen loavies

Kussen €24,95

vaas

Licht roze vaas, € 17,95

 

Wat een super leuke items! Ook vind ik de prijzen leuk, deze vallen best mee. Ook heeft Loavies een groot assortiment kleding, sieraden, schoenen en tassen.. Neem snel een keer een kijkje op deze website, de prijzen zijn leuk en ze verkopen items die je niet overal ziet. Betalen kan gewoon met ideal en boven de € 100,- zijn de verzendkosten gratis, wanneer je onder dit bedrag zit betaal je €4,95.

Ik heb wanneer ik naar deze foto’s kijk in ieder geval weer heel wat inspiratie om aan de gang te gaan met mijn eigen plekkie. Voor nu is het eigenlijk nog niet aan de orde.. Maar een goede voorbereiding is het halve werk!; )

Dikke knuffel van mij.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me