Travel

Gepubliceerd op 16 oktober 2017 | by Wiesje

LISSABON MET MIJN WEDERHELFT

Ik mag mijzelf weer eens een heel gelukkig mens noemen. Dat blijkt wel weer uit het feit dat ik twee weken geleden met mijn ontblote, spierwitte poten samen met een van de leukste personen van deze aardbol door Lissabon liep.

Elmi en ik gaan al zo ongeveer vanaf onze 16e ieder jaar met elkaar op vakantie, zo zijn we begonnen op een aantal nogal interessante vakanties in bijvoorbeeld Alanya en Marmaris, ik ga verder maar niet in op de details, maar geloof me; Ik kan het iedereen aanraden. ( onder de 20 dan he..)

Goed, nu zijn wij ook geen 16 meer, dus ook wij groeien een klein beetje op, een klein beetje… Onze bestemming dit jaar was al snel gekozen, het ging Lissabon worden. Een city-trip, zoals we dat dan noemen.

En mensen, wat kan een mens toch genieten van het leven. Ik heb me de benen onder het lijf vandaan gelopen op die tering smalle straatjes, en dan ga je op stap met een echte topsporter, man man man maak je borst maar nat. Ik zeg het je.Maar, naar iedere berg of ellendig smal straatje is wel een eetkraam, een ijssalon of een steak restaurant, dus we konden zo ongeveer om de 25 minuten wat gaan eten en drinken.

Het was zo ongeveer 34 graden dus ook onze witte huid had de tijd van haar leven. Na een dag in het appartement gezeten te hebben kregen we een bericht van de huisbaas dat er klachten waren binnen gekomen van de bovenburen, kortom; het was alles wat voor mij de perfecte city-trip moet hebben.

Met deze vrouw kan ik zo ongeveer 24 uur per dag kletsen over werkelijk waar alles, en ik ben zo gek op haar dat ik mijzelf in de nacht compleet om haar heen had gekruld als een kleine koalabeer. Zo doen we dat. Goed, we hebben natuurlijk ook een aantal plaatjes geschoten bij alle highlights van de city, muntgeld gesmeten in iedere fontein en zelfs een bustrip gedaan die eigenlijk bedoeld was voor alles onder de 1.30cm en een maximale leeftijd van 11 jaar. Maar, deze bus was het meest grappige wat we ooit op Google zijn tegengekomen dus hebben we ook dit geboekt. Eenmaal bij de ellende aangekomen bleek dat alleen wij zo gek waren dit te boeken, dit betekende dat we het hele ‘schip’ voor onszelf hadden. Ja.

 

Goed, voor iedereen die nog geïnteresseerd is, hier komen mijn plaatjes;

fullsizeoutput_5bf

Klaar voor onze burgers. 45 minuten wachten, dat betekende 45 minuten sjansen met de barman en een veel te sterke Mohito drinken. Daarna was het tijd om aan te schuiven.

fullsizeoutput_5c2

<3 Elmi

fullsizeoutput_5c5

Ik moest hier zo om lachen, het feit dat we een entreekaartje kochten om dit kasteel te bezoeken en zo ongeveer een uur lang stijl omhoog liepen en samen praten over de omgeving en ons afvragen hoe oud de stenen zouden zijn. Ja, we groeien echt een beetje op.

fullsizeoutput_5c6

Dit was eigenijk heel grappig, en veel te grof ook weer. Het hele verhaal achter deze foto laat ik achterwege vandaag.

fullsizeoutput_5c7

HONDEN.

fullsizeoutput_5c8

Ontbijt bij ons favo restaurant! Zo lekker.

fullsizeoutput_5c9

Leven <3

fullsizeoutput_5ca

Elmi is een echte sniper. Foto’s van de achterkant, zogenaamd casual.

fullsizeoutput_5cb

Onze favo eettent. Echt een aanrader.

fullsizeoutput_5af

Mooi <3

IMG_4385

En kijk hoe blauw die lucht is!

IMG_4391

Lissabon is Zo leuk!

IMG_4401

Lebanese restaurant.

IMG_4405

Ontbijten. Ja,echt.

IMG_4408

Dit deed me een beetje aan NYC denken. Een beetje!

fullsizeoutput_5b5

IN ONS SCHIP. HAPPY KIDS

fullsizeoutput_5b4

KNAP dat ze is he, die Elmi.

IMG_4440

Zo. Hopsa

IMG_4441

Echte vrouwen eten goed en eten veel.

IMG_4442

En echte vrouwen eten steak in een little black dress.

IMG_4455

Tot snel!<3


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me