Lifestyle

Gepubliceerd op 14 november 2017 | by Wiesje

LIPFILLER. WANT DE NATUUR EEN HANDJE HELPEN IS HELEMAAL NIET FOUT.

Hey! Dat ik de natuur graag een handje help, is niets nieuws meer. Maar ik heb nog niet eerder een artikel geschreven over het feit dat ik een groot liefhebber ben van mijn lippen laten inspuiten/opvullen met injectables. Dit heb ik al zo ongeveer zes jaar geleden voor het eerst ontdekt. Yes, begin maar vast met commentaar geven. En lees maar gewoon even verder liefjes.Ik werk nu meer dan een jaar in een Cosmetisch kliniek hier in London, naast een ontzettend goede cosmetisch arts. Iets wat ik altijd al heel graag heb willen doen. Mijn interesses zijn in de afgelopen jaren sterk gegroeid in de non-surgical en surgical factor en ik merk dat dit echt helemaal mijn ding is. Ik kon hier vroeger al helemaal hard op gaan, maar in Nederland is het toch een net wat kleinere markt dan in de stad waar ik momenteel woon. Toch heb ik er al jaren geleden voor gekozen om de centen op te sparen en in mijn parel richting Duiven te rijden om daar mijn eerste lip filler te krijgen. Ik denk dat ik al vanaf mijn 15e zo ongeveer riep te roepen dat ik toch echt ‘dikke lippen ging kopen, mama!’ Want als ik het niet van moeder natuur krijg, dan koop ik het maar al te graag.

Vandaag wil ik graag meer vertellen over wat zijn Dermal Fillers, hoe werkt het, waar is het van gemaakt, wat is de prijs, etc.

 Wat zijn dermal fillers? Je kunt ervoor kiezen om Dermal fillers te nemen wanneer je graag je uitstraling wilt verjongen, vollere lippen wilt, vollere wangen, iets meer volume in de kin, het opvullen van kringen onder de ogen en noem maar op. Je kunt zelfs kiezen voor een liquid facelift met fillers. Het mooie aan fillers is dat je direct resultaat hebt. De behandeling met fillers is niet blijvend en moet herhaald en onderhouden worden. Dit is als je het mij vraagt een positief feit, aangezien er veel horrorverhalen rondgaan over de permanente fillers, zal ik daar zelf nooit voor kiezen.

Downtime? Minimaal. Je kan wat zwelling en roodheid hebben op het behandelde gebied. Lippen zwellen meer dan bijvoorbeeld de wangen of de ogen, maar ook dit is prima te doen. Houd er rekening mee dat je de eerste zes uur geen make-up of crème mag dragen en ook raden we het af om erg heet te douchen, zwemmen of naar de sauna te gaan voor 24uur. Je hebt kans op blauwe plekken, omdat je natuurlijk met een naald de huid ingaat, maar ook dit is minimaal en zeer zeker niet altijd.

 Waarvan is een filler gemaakt? Ik heb alleen ervaring met een filler op basis van Hyaluronzuur. Dit is een natuurlijke substantie die voorkomt in ons lichaam. Het is niet afgeleid van dierlijke bronnen. Een kans op een allergische reactie is dus ook heel erg klein.

Populaire merken? Er zijn veel verschillende merken op de markt, maar Juvederm en Restylane zijn erg populair.

Prijs? In de UK betaal je voor 0.5ml 250,- en voor 1ml 395,- Dit zal in Nederland niet erg veel lager zijn. Ik doe mijn lippen 1 keer per jaar en kies momenteel voor 1ml. Ik ben begonnen met 0,5ml en deed de behandeling toen 2 keer per jaar, het komt dus op hetzelfde neer. Ook ligt het eraan wat voor een gebied je behandelt, wanneer je de wangen wilt laten behandelen zal je al snel aan 2ml denken. (Dit gebied is natuurlijk een stuk groter dan lippen.)

Wat ik graag nog even kwijt wil is dat het heel belangrijk is om niet te besparen op dit soort behandelingen. Echt, ben je van plan iets te laten doen, doe je research en spaar je geld. Het is het echt niet waard om een goedkope kliniek binnen te stappen waar ze waarschijnlijk met een goedkoop product werken. Fillers zijn nou eenmaal niet goedkoop en ook de persoon die de behandeling gaat uitvoeren zal je een waterdicht consult moeten geven. Op sommige dingen moet je echt geen geld willen besparen.

 Nogmaals, moeder natuur is een fantastisch iets en we hebben het allemaal natuurlijk helemaal niet nodig. Maar, mocht iemand graag de natuur een handje willen helpen, dan leven we in een fantastische tijd waarin bijna alles mogelijk is… En dan laten we diegene gewoon in zijn/haar waarde… ; )

Ik hoop dat jullie dit een interrsant artikel vonden.

Een kus met dikke, opgespoten dure lippen!    Wiesje <3

Voor diegene die graag nog wat meer info wilt over de fillerbrand; Juvederm.

http://www.juvederm.co.uk/en-gb/our-treatment-results

 


About the Author3 Reacties op LIPFILLER. WANT DE NATUUR EEN HANDJE HELPEN IS HELEMAAL NIET FOUT.

 1. Valine zegt:

  Lieverd, ik moet hardop lachen om jouw manier van schrijven, alsof ik je weer aan de balie bij BYS hoor praten, mis jou en je parel die ons naar de mac reed zonder licht 😔

  Hoop niet dat deze onprofessionele reactie openbaar te zien is, anders pech.

  xxxxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me