Beauty

Gepubliceerd op 17 februari 2016 | by Wiesje

LETS GET NAKED.

Hey! Vandaag vertel ik graag meer over mijn meest gebruikte/ favoriete oogschaduw pallets ever… Ik heb een behoorlijke stash als het gaat om pallets, maar deze zijn toch echt mijn babes! NAKED.

Jaaaaa, URBAN DECAY! In totaal zijn er 3 pallets van Urban Decay met daarin 12 verschillende oogschaduw kleuren. UD staat bekend om de geweldige kwaliteit wat betreft het pigment en ik ben echt getrouwd met deze liefjes. Ik gebruik nu ik verhuisd ben eigenlijk bijna iedere dag mijn naked 3, dat deed ik in Nederland ook al.. Maar ook de Naked 1 gebruik ik met erg veel liefde.

Het fijne aan deze pallets is dat je er alle kanten mee op kan, je kan er een geweldige naturel oog-look mee maken, maar ook doordat er donkere kleuren in het pallette zitten een zwaardere, smokey eye mee maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naked 1.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Liefdeeeee!!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

: )

SAMSUNG CAMERA PICTURES

<3

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Naked 3!

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De prijzen verschillen een beetje van dit pallette, afhankelijk waar je het koopt of besteld, maar het ligt ongeveer rond de 45,- dit is dus gedeeld door 12 3,75 per kleur… Dit kan je vergelijken met een budget merk als Catrice! Maar, de pigment van UD is echt ontzettend goed, intense kleuren en geen fall-out… Ik ben er zo onwijs over te spreken. Ook zit er in ieder palette een kwast of een oogschaduwprimer. Zelf werk ik niet met deze kwast, maar er zijn genoeg mensen die deze kwast ook erg prettig vinden. Super leuke bijkomstigheid.

 

Voor alle mensen die ook gek zijn op roze/taupe/naturel tinten en ook zo af en toe graag een smokey eye er tegen aan willen gooien, kijk eens naar deze knapperd… Het is misschien even wat meer geld in 1 keer, maar ik kan je beloven dat je er echt heel erg blij van gaat worden..

 

Liefs, Wiesje

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me