Lifestyle

Gepubliceerd op 29 mei 2016 | by Wiesje

LET’S GET FAT! / / TOP 3 RESTAURANTS TOT NU TOE..

Ik ga er niet om heen lullen, ik ben nou eenmaal geen keukenprinses. Eten kan ik als de beste en nu is dan ‘uit eten gaan’ ook een gigantische hobby geworden van mij. Meer dan shoppen bij Zara! Ik stel jullie vandaag graag voor aan mijn top 3 restaurants van London ( tot nu toe….)

Goed, deze hobby heb ik echt ontwikkeld sinds ik verhuisd ben. Het uit eten gaan is hier echt geweldig. Ze maken er echt een feest van. 5 uur lang aan tafel zitten en maar eten, drinken, eten, drinken.. En vervolgens een rekening betalen waar je 2 weken fulltime de benen onder het lijf vandaan moet lopen. Geweldig vind ik het. Modder en moddervet voel je je wanneer je naar huis gaat omdat de jurk die je draagt weer eens veel te strak zit, maar het kan allemaal gewoon.Goed, nu heb ik de laatste 5 maanden een aantal restaurants gezien, en jongens… Begrijp me niet verkeerd. Er zijn hier ongeveer 20 duizend restaurants. Ik zit hier 5 maand en heb dus een bescheiden, kleine selectie gemaakt! Toch deel ik het graag met jullie. En, ik kan jullie iedere keer een kleine update geven als ik weer een nieuwe top 3 heb… Het leuke aan de Engelse mensen vind ik dat ze wanneer ze uit gaan, zich kleden alsof ze naar een gala gaan. Inmiddels doe ik er vrolijk aan mee, maar in het begin voelde het voor mij een beetje ‘ to much’ om mijn gala jurk naar een restaurant aan te trekken. Maar nee, heel normaal allemaal. Dus, geen gekkigheid, ik hijs mezelf gewoon in die veel te strakke jurken en schuif aan.

Goed, over naar mijn top drie.

Nummertje 3 ; Sexy Fish ;

De naam zegt het al een beetje. Je kan hier sexy vis eten. Ik ben nou eenmaal een denker met een grote fantasie dus ik zie allemaal strippende tonijn en zalmpjes voor me, met korsetten en jarretels. Maar, in feite is het een heel tof restaurant waar je naar toe kan gaan voor alleen wat drankjes aan de bar ( kost je ook een godsvermogen..) Maar wanneer je van vis houd, is dit een hele leuke tent om te gaan eten. Ik heb hier gegeten en heb echt een heerlijke avond gehad. De cocktails zijn heel erg leuk en ze maken er een bijzondere verschijning van. Van mij hoeft dat nou niet perse iedere keer, de cocktails kwamen bijvoorbeeld compleet in een schatkist met kerstverlichting erin en 1 leek op het kleed van Aladin, Ach ja, leuke bijkomstigheid.. Minpuntje voor mij was dat er met stokjes gegeten word.. Ik ben daar nou eenmaal niet echt een held in. Maar, geen enkel probleem als je alle tijd van de wereld hebt.. ; )

IMG_8874

IMG_8864 IMG_8901 IMG_8870 IMG_8886

Nummertje 2; STK.

Hier ben ik naar toe gegaan voor mijn 25th Birthday diner met een vriendin. Heel erg leuk, ik wist niet zo goed wat ik me er van moest voorstellen alleen dat ik een flinke steak achterover zou gaan klappen. De prijs viel me mee, deze begint bij ongeveer 18 pond voor een steak tot ongeveer 300,- Ik denk dat je dan een gouden koe krijgt. Ik was niet zo nieuwschierig naar de steak van een halve maand huur.. Dus ik heb het bescheiden gehouden. Wel moest ik nog aan mijn ouders denken, die zouden deze tent echt  ‘ 3 keer niks vinden’ .. De muziek stond namelijk haaaaaard. En dan ben ik aardig wat gewend als het gaat om volume, ( voor de mensen die weten hoe mijn stem en lach is, hoef ik geen uitleg te geven…) Het is meer een nachtclub, waar gegeten kan worden. De mensen dansen ook op tafel etc. Erg leuk! Grappige afwisseling.. De een zit de steak te eten en de andere geeft een lapdance aan haar date naast je. Een keer wat anders…

IMG_8709

Benisha <3

IMG_8699

Nummertje 1, de absolute topper van nu…. ; Duck&Waffle

Booooommmm! En ja, ik ben hier mee naar toe genomen. Ik ga het eerlijk toegeven. De rest ga ik volledig undercover houden. ( Hihihi) Maar deze tent mensen, oeiii! Dit is Next level!

Ik werd op date genomen en naar deze plek gebracht.. Met de lift ( ik haat liften maar dit was helemaal ok).. Vlogen we als een soort space shuttle naar de 39e verdieping, in de lift werd ik al volledig hyper want ik heb in mijn hele leven nog Noooit een uitzicht gezien als toen.

Wat was dat mooi! En wat was het leuk, de drank, het dak waar je ook op kan, en het restaurant..

Alles is echt fantastisch. Een tafel voor 2 aan het raam, als je naar buiten kijkt lijkt het alsof je zo naar beneden flikkert, hoe meer drankjes je drinkt hoe spannender het eigenlijk lijkt.. Ik heb hier zo genoten, eigenlijk vooral om hoe mooi het was, alles was echt geweldig. Als je in London bent en je wilt eten met een mooi uitzicht. Deze plek! Het zit in het gebouw samen met Sushi Samba ( 39e verdieping ).. Duck&Waffle zit op de 40e..  Je moet je een klein beetje netjes kleden, sneakertjes moeten buiten blijven….  :(!!!

IMG_8400IMG_8396

IMG_8387IMG_8395

IMG_8397

Al met al, ben ik van plan de hele top 25 af te gaan wat betreft restaurants… En, hoop ik snel weer een nieuwe top 3 online te kunnen zetten. Dit is een nieuwe hobby van me en ik vind het echt geweldig om een avond uit te gaan voor diner, goed eten, goed gezeldschap en wat drankjes. Wies is een gelukkig vrouw!

 

Een hele dikke kus en knuffel, Wiesje.


About the Author5 Reacties op LET’S GET FAT! / / TOP 3 RESTAURANTS TOT NU TOE..

 1. Wilma zegt:

  En ik maar denken dat je ons zo mist en broodmager aan het worden ben.
  Maar jij blijft toch gewoon Wies…die alles bizar oke vindt

  Dikke knuffel ..ik mis je wel hoor

  • Wiesje zegt:

   Missen doe ik jullie zeker… Broodmager is niet helemaal waar…
   Hahaha, & de Wies blijf ik altijd, lieve Wilma!

   Dikke knuffel <3

 2. Inge zegt:

  JemigWiese,
  Ik moest wel ff 2x kijken wie die 2e spetter was daar op die foto! Londen doet je goed dat is wel duidelijk, als ik Git was zou ik jou opsluiten volgend weekend op je zolderkamertje in Lichtenvoorde! Je zou daar in Londen toch een rijke Engelsman op een wit paard tegen het lijf lopen😱 Zien we noooooit meer terug hier😳😩
  Knuffel Van n tante

 3. Peter en Rob zegt:

  Nou, nou, nou. Nog al wiedes dat je nog niet van plan bent om terug te komen. Het gaat je goed af daar in London city. Je kunt ook nog culinaire redacteur worden😂. Greetz, Peter en Rob.

  • Wiesje zegt:

   Aaaah, bedankt voor jullie reactie! Dank jullie wel! Ik heb het inderdaad nog steeds heel erg naar mijn zin. Nou, die baan lijkt me ook wel wat!!!!! Hopelijk met jullie alles goed, xxxxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me