Beauty

Gepubliceerd op 26 november 2015 | by Wiesje

LASHES VOLUME LIFT – WIMPERLIFT BIJ BEAUTY LOUNGE

Afgelopen zondag mocht ik een behandeling ondergaan bij mijn vriendinnetje Jodie, namelijk een wimperlift! Benieuwd naar mijn ervaring?

Mijn vriendin Jodie heeft een beautysalon aan huis genaamd Beauty Lounge en heeft sinds kort een nieuwe behandeling; de Lashes Volume Lift. Een lift voor je wimpers. Deze behandeling geeft je wimpers meer volume en krul. De wimpers worden op een speciale manier gelift waardoor alle wimperhaartjes goed meegepakt kunnen worden. Het is de nieuwste techniek en toepasbaar op alle wimpers. Kort of lang maakt niets uit. Een mascara of wimperkrultang is dus overbodig! Deze behandeling gaat echt perfect samen met het verven van de wimpers, hierdoor word het resultaat enorm versterkt. Het effect van de wimperlift blijft 6 tot 10 weken zichtbaar. Voor versterking van het resultaat kan je hier heel goed een mascara naast gebruiken, maar dit is zeer zeker niet perse nodig.

Ik was heel erg benieuwd en had echt zin om bij Jodie in de stoel te springen. Ik wist van te voren al dat ik in goede handen was en was gewoon heel erg benieuwd naar het resultaat. De behandeling is eigenlijk heel erg relaxt. Het duurt ongeveer een halfuurtje & ik hoefde alleen maar te liggen en mijn ogen dicht te houden. Ondertussen kletsten we zoals altijd gezellig en voor je het weet zit er een fantastische krul in je wimpers. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nooit een wimperkruller gebruik, dus toen ik uiteindelijk het resultaat zag was ik blij verrast. Ik vind écht dat ik een mooie lift en krul in mijn wimpers had. Ik ben er heel erg blij mee.

Eerst een foto die vlak voor de behandeling is gemaakt, hier zie je mijn wimpers zonder dat ze behandelt zijn en zonder verf of mascara;

wimper voor rechts

wimperlift beauty lounge

Ik heb de behandeling op zondag ondergaan en ben vanaf dinsdag weer mascara gedragen. Dit omdat het beter is voor het uiteindelijke resultaat het de eerste dagen even niet echt nat te maken met warm water en wanneer je natuurlijk mascara draagt moet dit ook weer verwijderd worden. Ik vond het zelf geen probleem om even geen mascara te dragen, de wimpers zijn goed zwart geverfd en hierdoor red ik het prima zonder mascara.

Hierbij foto’s van het uiteindelijk resultaat!

wimperlift beauty lounge

wimperlift beauty lounge

beauty lounge wimperlift

Resultaat! IPhone kwaliteit..

IMG_3904

Nogmaals het resultaat!

Ik ben  heel erg blij met deze behandeling en ga dit zeker vaker doen, ideaal ook voor vrouwen die de wimpers redelijk recht vooruit hebben staan en van nature geen goede krul er in hebben of waarbij de wimpers redelijk stug en eigenwijs zijn. Ik vind het absoluut het proberen waard! En ik kan je verzekeren dat je bij Jodie in erg goede handen bent!

Actieprijs: Nu voor 20,- (t.w.v. 35,- incl. verven van de wimpers! Geldig t/m januari 2016.) Neem voor meer informatie contact op met Jodie Boschker tel: 06- 14806885 of mail naar ; jodieboschker@hotmail.com

 

Liefs, Wiesje


About the Author2 Reacties op LASHES VOLUME LIFT – WIMPERLIFT BIJ BEAUTY LOUNGE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me