Personal

Gepubliceerd op 9 augustus 2017 | by Wiesje

Heel veel koffie & nog meer Halal bacon verder.

Ik had mijzelf al compleet rijk gerekend. Deze man zou mij een ring om de vinger drukken en vervolgens zouden we onszelf voortplanten om daarna een aantal Arabische namen uit te gaan kiezen. Dit zal een gevecht worden tussen Abdul en Mohammed en ook dit zag ik al helemaal zitten.En nu hoor ik jullie hersenpannen vanuit hier al kraken… Wies; waar ben je ook weer aan begonnen. Ja, dat heb ik mijzelf natuurlijk ook wel even een aantal keer afgevraagd, maar dit was het voor mij dus helemaal. De liefde van mijn leven, die mij vervolgens op een dag wakker schopt en een Franse buldog op mijn gekochte neus zal neerzetten, ik zou huilen van geluk en vervolgens zal ik naar beneden lopen om eieren te bakken met Halal bacon en zwarte koffie. Zoals die het graag hebben wilt.

Laten we nou eens bij het begin beginnen. De man die mij op de hardloopband mee uit vroeg voor een kopje koffie had binnen no-time mijn ijskoude hart gestolen. Ik gaf mijzelf een klein beetje tijd en na ongeveer gesprek 52 over het geloof en de verschillen tussen ons heb ik mijn armen zo wijd opengegooid dat ik er nog spierpijn van heb. Gesmolten als een soft ijsje in de zon met 45 graden smeet ik mijzelf aan zijn voeten. Vastbesloten dat dit mijn man zou worden. Ik zag mezelf al helemaal staan met een bruidsjurk van drie bij vier meter met allemaal dikke biljetten erop gespeld waarop ik mijn gezellige heupjes zou losgooien op een Arabisch deuntje.  Ik zou mijn vriendinnen een dikke high five geven terwijl zij met de mond wagenwijd in de champagne fontein zullen hangen. Ze zouden speeches geven en vertellen dat ze nooit verwacht hadden dat er iemand op deze aardbol is die het langer met me kan uithouden dan 4 weken en vervolgens zouden de kurken ons om de oren vliegen, heliumballonnen met een beetje lachgas erin en Franse buldoggen als bruidsmeisjes. Lang verhaal kort, ik was in mijn hoofd al zo goed als getrouwd.

Nu was het allemaal nog even een klein beetje ‘een ver van mijn bed show’ maar ik ben niet vies van een beetje lezen en hier en daar wat Google werk. Mensen, het ging me prima af. Ik kan inmiddels zo naar de Arabische winkel lopen op de hoek om daar een doos eieren af te rekenen en compleet in het Arabisch te lullen,(bijna dan…)

Dan hadden we ook nog de Ramadan, dit voelde voor mij als een maand lang Kerstmis. Overdag zat ik mijn lief aan te moedigen via de telefoon met een gesmeerde boterham in de klauwen, in de avond vierde ik met hem dat er wat gegeten mocht worden en at ik als een echte hamster al het goddelijke eten wat zijn familie klaarmaakte. Vervolgens was het aan mij om met een gevulde pens het bed in te springen. Een aantal kilo’s zwaarder na deze maand, maar ook dat was me weer een bijzondere ervaring. En ze zeggen nou eenmaal dat verliefdheid je zwaarder maakt, want je hebt iedere keer weer een reden om ergens net ff wat meer te eten dan normaal. En verliefd, mijn god dat was ik. Ken je dat gevoel, dat je zo verliefd bent dat je niet voelt of je benen nog aan je romp vast zitten? Nou, dat dus een beetje.
En nu hoor ik jullie denken, waar is het mis gegaan Wies, want dit klinkt allemaal als de perfecte love story.

Ja, dat is nou net even het dingetje. En, de keiharde waarheid is dat het hoofd en het hart niet altijd samengaan. En ondanks dat je het niet echt wilt, ik denk dat je altijd bij je eigen normen en waarden moet blijven, hoe pijnlijk dat ook kan zijn. Laten we het daar maar ophouden.

Voor nu ben ik meer dan dankbaar dat ik de liefde voor de afgelopen 7 maanden mocht lenen en wil ik een staande ovatie voor mijn mini cirkel met de meest zorgzame en fantastische mensen om mij heen. Want deze mensen, geloof me, die pakken mij op als een kleine lappenpop en stoppen alle stukjes weer bij elkaar. En ze hebben geduld met mij, engelengeduld.

Want liefjes, even zonder gein. Waar ben ik zonder jullie? Oneindig dank jullie wel, en ik beloof jullie… Ik hou het bij een puppy. X

 

 


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me