Personal

Gepubliceerd op 3 december 2017 | by Wiesje

De klootzak die de droom leeft.

‘Live your dreams Wiesje, ps. You’re a cunt.’ Een klein jaar geleden was ze nog een vreemde voor me en een jaar later schrijft ze me een kaart met de meest lieve woorden plus het feit dat ik een klootzak ben.Het is weer tijd om afscheid te nemen, en afscheid nemen is niet een van mijn sterkste punten. Ik kan dapper doen en hardop zeggen dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging, dat ik stil sta en niet meer kan groeien op de werkplek waar ik het afgelopen jaar juist zo ontzettend veel geleerd heb en vooral ook zo veel plezier gehad heb. Maar diep vanbinnen doet dit echt wel een beetje zeer, ik heb gejankt toen ik werd aangenomen bij de kliniek omdat ik die baan moest hebben. Mijn broer was bij me op het moment dat ik de sollicitatie had en ik zei tegen hem ‘ik verlaat die kliniek niet voordat ik verdomme die baan heb.’ Joah joah Wies, komt wel goed joh.

Een jaar later zit ik met mijn favoriete meiden om de tafel ons vol te gooien met zee voedsel (niet mijn favoriet maar je doet gewoon leuk mee en neemt net ff wat extra wijn om die zeewier smaak een beetje weg te spoelen.) Het is de avond van het Kerstdiner en het afscheid van Natasha en mij.

Natasha is een heel bijzonder portret, die heeft het afgelopen jaar een plekje in mijn hart veroverd. Er werd van ons gevraagd in de kliniek nauw samen te werken en dat leverde soms een klein beetje spanning op, we zijn beide nogal vurig en recht-door-zee vrouwen, maar het leverde vooral de meest hysterische en leuke tijd op die ik me had kunnen wensen. Je kent het, collega’s kunnen als familie worden, je bent tenslotte meer dan 40 uur per week samen en je deelt een hele boel. Dit kan positief zijn, maar ook de negatieve dingen komen daarbij kijken.

Dat kleine eikeltje van een Natasha doet me een beetje aan mijzelf denken en ze was niet meer gelukkig met de job die ze de afgelopen 9(!!) jaar gedaan heeft, werken in de cosmetische chirurgie is niet haar passie en ze is daarnaast een ontzettend creatief mens. Ik ken weinig mensen die zo onwijs creatief zijn als zij, ongelofelijk. Geef haar een vuilniszak en ze maakt er een Chanel vintage blazer van. Dus ze gaat haar dromen achterna en heeft besloten haar baan op te zeggen. Haar plan? Dat is nog niet helemaal duidelijk, maar ik weet zeker dat het een groot succes gaat worden.

En ook dit keer heb ik met eigen ogen gezien dat het zo belangrijk is dat je je dromen achterna blijft gaan, je passie blijft volgen en vooral blijft luisteren naar je gevoel. Wees niet te bang dat je gaat falen of dat het niet gaat lukken. Want wat is het meest erge wat je nou kan overkomen? Ik denk de gedachte dat je het nooit geprobeerd hebt. De spijt die je over een aantal jaar kunt hebben wanneer je met jezelf in een hoekje zit en het alleen jij en je gedachte is, dat je hart en je hoofd tegen jezelf zeggen; had je toen maar die stap gezet, was je maar gaan reizen, had je maar geprobeerd dat bedrijfje op te zetten, die man op date te vragen, of wat het ook mag zijn.

Falen doen we allemaal, fouten maken doen we allemaal, ik denk dat het vooral heel erg belangrijk is bij jezelf te blijven en het gewoon nog een keer proberen, misschien een klein beetje anders maar uiteindelijk is het zo ontzettend belangrijk dat je in de avond blij kunt worden van wat je in je dagelijks leven doet en je goals achterna te gaan. Wat je ook wilt bereiken in het het leven, blijf vooruitgaan en blijf vooruitkijken. En soms kom je in de reis van het leven hele fijne mensen tegen, die de reis nog een heel stuk aangenamer maken en je weet, dat die voor altijd met je mee zullen gaan. 🙂
Voor iedereen die gek is op op planten, kijk even op Tash haar insta https://www.instagram.com/la_sidhu/ 

Natasha, this one is for you babes. I’m proud of you. I’m gonna be honest and have to tell you that I’m really gonna miss you, but well done for taking the risk and I’m sure you gonna do AMAZING! You fucking cunt! Lots of love, your cute Dutch pancake <3

 

X Wies


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me