Beauty

Gepubliceerd op 7 januari 2019 | by Wiesje

De Jaderoller- maakt deze edelsteen ons 10 jaar jonger? Give it to me, please!

Dit gebeurt me niet vaak, maar ik had het idee geen andere keus meer te hebben. Ik zag het product echt overal, ik kon geen magazine of website openen zonder het zien van een edelsteen op een rollertje, de; ‘Jaderollers; Ze zijn hip, ze zijn overal en het was hoogtijd om het uit te proberen.Voor iedereen die een beetje verbaasd is bij het zien van deze steen op een stokje, een Jaderoller is een huidverzorgingsproduct wat al een tijdje terug in de tijd gaat. Als ik het goed heb, werd het al lange tijd gebruikt in China en men geloofd dat je het dagelijks gebruiken kunt om de jeugdigheid van de huid te behouden. Klinkt goed.

De Jaderoller is handgemaakt en de ‘steen’ is een edelsteen, genaamd Jade, deze edelsteen heeft een verkoelende en helende werking.

Hoe werkt het? Ik moet eerlijk toegeven, het is een bijzonder product. Je kunt de roller gebruiken met of zonder product op de huid. Ik heb beide geprobeerd en ik vind het heel prettig om eerst een fijn serum aan te brengen over mijn gehele gezicht en daarna kan het rollen gaan beginnen. Ik begin zelf bij mijn kaak en ga met rollende bewegingen naar boven, ik rol ieder baantje ongeveer 3 keer, het smallere gedeelte gebruik ik rondom mijn ogen en wenkbrauwen.

En, werkt het? Ontzettend goede vraag. Ik kan al wel vast mededelen dat het zo onwijs relaxed is. Het is echt een onwijs fijn en verkoelend gevoel, ik gebruik de roller meestal zelf in de avond voor het slapen gaan en het is echt heel verfrissend en verkoelend. De huid wordt goed doorbloed en je gaat met een super mooie glow naar bed toe. Ik kan mij heel goed voorstellen dat wanneer je dit met regelmaat doet, het werkt op een goede doorbloeding en op donkere wallen en kringen. Onwijs goed om ook te doen rondom de ogen, voor de irritante donkere kringen. Waar we denk ik allemaal (weleens) last van hebben…

Ja, ik kan dit product echt aanraden. Persoonlijk vind ik het een kleine aanwinst voor je skincare routine. Ik gebruik het product nog niet lang genoeg om jullie een lange termijn update te geven, maar ik beloof jullie op de hoogte te houden.

Waar te koop? Klik op de link, de prijs is 37euro.

https://www.bol.com/nl/p/white-lotus-anti-aging-jade-roller-verpakt-in-luxe-met-zijde-beklede-doos/9200000074738190/?suggestionType=suggestedsearch&bltgh=nf9JaxqlDc83g5EDbr9Oaw.1.3.ProductTitle

Bedankt voor het lezen en laat me weten of jij al een jaderoller op je make-up kast hebt liggen!

Veel liefs, Wiesje


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me

  Hi Lovely!

  Welcome! My name is Wiesje Weeber, 30 years young and I have a healthy addiction to skincare, coffee and carbs, but I try not to invest in the last one.

  While I am busy trying different products in my tiny London bathroom, I will make sure to share my thoughts here on my blog about all the products that I try.

  Grab a coffee and have a little look around. Thank you so much for being here!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me