Reviews

Gepubliceerd op 21 januari 2016 | by Wiesje

MIJN HAAR IS EEN RAMP / / NOOD AAN DE MAN.

Hoi! Ik ben altijd erg zuinig op mijn lange haren, maar wanneer je me nu ziet lopen.. Zou je nou niet bepaald denken dat ik er veel tijd en aandacht aan besteed.. Ok, nood aan de man!

Ja, dat is echt zo. Mijn haar is werkelijk waar 1 grote bende van ellende. Wat is het verschikkelijk lelijk geworden in een korte tijd.. : ( Ik denk dat dit komt doordat het wat kouder gaat worden buiten, ik een sjaal draag en een dikke jas, het overdag in een strakke knot heb en vervolgens weer los.. Niet de meest goede producten momenteel gebruik ( omdat ik op mijn centen moet letten…) Dat allemaal speelt natuurlijk een rol, en wat kan ik dat goed merken zeg.

Ik irriteerde me dood aan mijn haar en besloot in de avond nadat ik even wat research gedaan heb, zelf met de schaar aan de slag te gaan. Ja, echt. Dit artikel komt later online; ) .. Ik wil eerst even meer vertellen over mijn nieuwe olie.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ik besloot naar de Afro winkel te gaan en opzoek te gaan naar de beste haarolie die ze verkopen, voor een ultra afro. Want die heb ik zelf inmiddels ook lang en breed ontwikkeld. Na 4 rondjes gelopen te hebben vroeg ik de man achter de kassa naar de beste olie in de winkel voor gespleten haarpunten (compleet dood, verrot haar eigenlijk), ik werd doorgestuurd naar een meisje achterin de winkel en die pakte zonder twijfelen direct de Vive Pro hairoil uit de schappen, ik vroeg haar; is dit echt de beste? Ja, zeker. Ok. Afrekenen en gaan. De man achter de kassa zei nog, niet te veel gebruiken meisje. Hij zal wel denken, die meid met die ragebol op haar kop koopt voor het eerst in haar hele leven een serum. Ik bedankte vriendelijk en ging met mijn potje richting huis.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jongens, ik heb in 2015 een paar keer op mijn blog geschreven dat ik getrouwd ben met Bio Silk. Maar deze kon ik niet in de winkel vinden en ik moet toch eerlijk toegeven, dat ik erg blij ben met mijn nieuwe vondst… De geur is heerlijk, de verpakking is prima, ( groot!) en het zorgt ervoor dat mijn gespleten haarpunten een stuk minder lijken.. Het voelt heerlijk zacht aan en ik krijg er een gezonder bosje haar van. Ik ben blij! Eindelijk! Mijn huid, haar, lichaam en mijn hart moeten een beetje wennen aan London, maar ik gebruik maar wat graag hulpmiddelen om het allemaal net even wat makkelijker en aangenamer te maken… ; ) Het merk is ; Lexi Virgin Hair ; Viva Pro Nutri Gloss en de prijs was 5 pond, ongeveer 7,-euro

 

Dikke knuffel, Wies

 

 


About the AuthorOne Response to MIJN HAAR IS EEN RAMP / / NOOD AAN DE MAN.

 1. Wilma Schilderman zegt:

  Mischien iets voor die droge grijze haren van mij..hoe krijg ik een proefflacon..lieve Wies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me