Beauty

Gepubliceerd op 6 oktober 2015 | by Wiesje

INGLOT BLUSH – FREEDOM SYSTEM PALETTE.

New in; Inglot blush.

Ik gebruik iedere dag blush. Net een klein beetje meer kleur op de wangetjes. Nu valt mijn keuze vaak op dezelfde tinten. Eigenlijk ben ik gewoon best saai, ik kies vaak voor de zelfde kleuren oogschaduw, kleding en ook de blush kies ik vaak voor safe.

INGLOT BLUSH FREEDOM SYSTEM PALETTE

Nu lag deze blush nog steeds klaar om op de foto te gaan en over te gaan schrijven, dit is namelijk een blush die ik uit Warschau mee nam toen ik hier in april met mijn zus was.. Ja, april. I know, Inglot is een Pools make-up merk en ik moest natuurlijk ook even de winkel in.. Ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen met een blush naar buiten kwam. Puur omdat ik al duizend verschillende soorten oogschaduw heb en verder niet echt kon slagen.

Inglot werkt met een Freedom system palette. Dit is echt heel erg leuk, want zo kan je dus je eigen palette samen stellen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten paletten, bijvoorbeeld waar je oogschaduw in kan doen, twee verschillende soorten met daarnaast een blush en een poeder. Of een palette met alleen maar oogschaduw etc. etc.. Heel leuk! Ik koos dit keer voor simpel, namelijk 1 blush. Het fijne aan dit systeem is dat het navulbaar is, dus je kunt wanneer je de blush helemaal op hebt, terug naar de winkel om het doosje te vullen met een ander kleurtje.

INGLOT BLUSH FREEDOM SYSTEM PALETTE

 

INGLOT BLUSH FREEDOM SYSTEM PALETTE

 

INGLOT BLUSH FREEDOM SYSTEM PALETTE

De kleur die ik heb gekozen is een donkerrode, matte tint, nummer 128. Het doet mij een beetje denken aan kersen. De blush bevat erg veel pigment.. Hier ging ik met de eerste keer gebruiken een beetje de mist in. Oeps, een knalrode streep op mijn wang. Iets uitgevaagd en een fijne kleur die achterblijft!

http://inglotcosmetics.com/128-amc.freedom.system.face.blush/product/19225

De prijs van de blush was in Warschau omgerekend ongeveer 5,-.. De prijzen lagen daar in de shop over het algemeen net wat lager dan via het internet. Maar alsnog is Inglot heel fijn te betalen. Check de link om de blush online te vinden.

Liefs, Wiesje


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑
 • About me.

  Hey lovely!

  Welcome on my blog, my name is Wiesje Weeber and I have a huge passion for 2 things; skincare and writing. I love to combine both of my passions on my blog, here you can find my honest reviews about skincare. I also love to write about all the good things in life; Love, Food and Fashion.

  Enjoy!

  With love,
  Wiesje

 • Social media

 • Categories

 • Follow me